couple car road summer
Haugesund

Auto huren Haugesund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Haugesund

Kijk voor het huren van een auto in Haugesund niet verder dan bij Sixt autoverhuur! U vindt ons in deze stad op twee locaties, namelijk op het vliegveld van Haugesund (HAU) en in het stadsdeel Torvastad. Beide vestigingen liggen op het met een brug met de stad verbonden eiland Karmøy net voor de kust. Door de ruime openingstijden zult u zelfs bij late vluchten op ons kunnen rekenen. Wilt u helemaal zeker zijn van een huurauto? Boekt u dan via onze website of onze app voor smartphones of de tablet. Na aankomst zal de huurauto dan voor u gereed staan en hoeft ons personeel u enkel nog maar de sleutel te overhandigen.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Een auto huren in Haugesund om Rogaland te ontdekken

Haugesund is een van de grotere plaatsen in de Noorse provincie Rogaland en kent een aangenaam centrum. Behalve mooie houten gevels in de haven kunt u ook het stadhuis bekijken, een van de eerste neoklassieke bouwwerken van Noorwegen. Daarnaast is het aan te raden een auto te huren om de rest van Rogaland te verkennen. Hier vindt u een groot aantal zeer diepe fjorden. Op het eiland Karmøy waar ook onze autoverhuur vestigingen zich bevinden, kunt u tenslotte een aantal musea over de visvangst en het agrarische leven in dit deel van Noorwegen bezoeken.

service city country

Voordelig een auto huren in Haugesund

Bij ons een auto huren is goedkoper dan u waarschijnlijk denkt. Onlangs kwamen we in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's namelijk nog als een van de meest betaalbare autoverhuurders van heel Europa uit de bus! Toch, onze goedkope autoverhuur laten we niet ten koste gaan van de kwaliteit. Dit is waarom we u bijvoorbeeld nooit een huurauto die ouder is dan 6 maanden meegeven. Verder is inleveren na openingstijden nooit een probleem en voorzien we u moeiteloos van accessoires zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje. Nog vragen over Sixt autoverhuur in Haugesund? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. We helpen u maar al te graag verder!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties