airport generic 20
Haugesund Luchthaven

Haugesund Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Helganesveien 350, 4262 Avaldsnes

GDS-Code: HAU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Haugesund Luchthaven

Een auto huren op Haugesund airport

Een auto huren? Bij Sixt op Haugesund airport bent u aan het goede adres. Wij zijn alle dagen van het jaar geopend van 07.00 uur tot 24.00 uur. Een auto ophalen of inleveren kan ook buiten openingstijden. Een auto huren op Haugesund airport betekent kiezen voor betrouwbaarheid. Onze auto's zijn nooit ouder dan zes maanden. We hebben meer dan 4.500 verhuurlocaties in ruim 100 landen. Service is bij ons vanzelfsprekend. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op +31(0)23-5698656 of via de Nederlandse hotline.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
friends sunset girls road

Autoverhuur op Haugesund airport: snel en eenvoudig boeken

Boeken kan snel via deze website of telefonisch op +31(0)23-5698656. Heeft u een smartphone of een tablet, dan kunt u gebruikmaken van onze App. Boeken is eenvoudig. U kiest de afhaal- en inleverlocatie, geeft de data op en selecteert de auto die bij u past. Bij de autoverhuur op Haugesund airport doen we de rest. Voor wie meer ruimte nodig heeft, verhuren we busjes en trucks. Speciale aanbiedingen vindt u op deze website.

girl car road passenger

Auto huren: voordelig en betrouwbaar

Bent u geïnteresseerd in natuur, cultuur of geschiedenis? Dan is Haugesund Stad een ideaal vakantieoord voor u. Bergen, fjorden en prachtige vergezichten liggen binnen handbereik. Op het jazzfestival Sildajazz, het Noorse Filmfestival of in het Vikingmuseum kunt u uw hart ophalen. Met een van onze voordelige huurauto's bereikt u ieder vakantiedoel. Bent u op pad voor de zaak en heeft u geen tijd te verliezen? Kunt u de laatste bus niet meer halen? Ligt uw eindbestemming in de middle of nowhere? Ook dan helpen wij u snel aan een betrouwbare auto. Wij staan voor u klaar. Kortom, met een huurauto van Sixt kunt u alle kanten op!