airport generic 17
Bergen Flesland Luchthaven

Bergen Flesland Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Flyplassvegen 555, 5258 Bergen

GDS-Code: BGO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 24:00

Vakanties:

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bergen Flesland Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Bergen Luchthaven Flesland

Een auto huren bij Bergen Luchthaven Flesland doet u natuurlijk bij Sixt, uw betrouwbare partner op het gebied van autoverhuur. Al onze auto's worden uitstekend onderhouden en gemiddeld zijn de modellen niet meer dan een halfjaar oud. Wij kunnen geen specifiek model garanderen, maar er wacht altijd een huurauto op u die past binnen de categorie van uw keuze. Op deze locatie kunt u onder andere kiezen voor een busje, een SUV of een stationwagen.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
car trip winter

Het gemak van Sixt

Wanneer u bij onze autoverhuur een auto wilt reserveren, dan kan dat niet alleen via de website of per e-mail, maar ook telefonisch of via onze handige app. Doordat de locatie bij het vliegveld zit, verliest u geen tijd en kunt u meteen nadat u geland bent, overstappen in de gehuurde auto. De luchthaven, afgekort tot BGO, ligt op ongeveer 17 km van het centrum van de stad. Het zal u ongeveer 20 minuten kosten om met de auto de stad te bereiken.

friends joy outdoors

De schoonheid van deze Noorse stad

Bergen, gevestigd aan de zuidkust van Noorwegen, staat bekend om de typische Noorse bebouwing. Bij een ritje door de stad zult u dan ook vele felgekleurde houten huisjes tegenkomen die de stad haar vrolijke uiterlijk geven. Maar de stad heeft ook een oude haven die het bezichtigen meer dan waard is. Hier kunt u dromen van de tijd dat de Vikingen de wereldzeeën bevoeren. Wilt u genieten van de stilte en de Noorse natuur? Dan hoeft u maar een stukje buiten de stad te zijn. De plaats ligt in de luwte van 7 bergen die ieder seizoen de moeite waard zijn om te bezoeken. Haal alles uit uw verblijf in Noorwegen door een auto te huren bij Sixt!