Bergen

Huur een auto in Bergen met SIXT

Een auto huren in Bergen met SIXT is zo gepiept. Je vindt ons op meerdere locaties door de stad. We zitten onder andere op het Bergen Flesland vliegveld (BGO). Zo kan je gelijk vanuit het vliegveld de auto pakken om jouw trip goed te beginnen. Als een van ’s werelds meest toonaangevende aanbieders van mobiliteitsdiensten staan wij altijd voor jou klaar met uitstekende service, zoals je wereldwijd van ons gewend bent. Haal bij ons de SUV of Cabrio van jouw dromen op en geniet van jouw verblijf in het prachtige Bergen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bergen

Wij van SIXT hebben een enorme vloot aan premium voertuigen. Je vindt bij ons huurauto’s van de mooiste merken, waaronder BMW en Mercedes-Benz van gemiddeld maar zo een drie maanden oud. Neem bijvoorbeeld jouw Sportauto of Compact model mee op stap en boek bij ons een navigatiesysteem bij, zodat je klakkeloos naar de mooiste bestemmingen weet te rijden. Je mag de huurauto zo lang bij je houden als je zelf wilt: we verhuren al vanaf eendagshuur tot aan lange termijn verhuur.
 

SIXT diensten in Bergen

Handige tips bij bezoek aan Bergen

Dekkingspakket:

Vakantie is pas echt vakantie wanneer je volledig tot rust kunt komen. Ga met een gerust hart de weg op met een dekkingspakket van SIXT.

Benodigde documenten:

Alle rijbewijzen uit EU-landen zijn geldig. Rijbewijzen die niet in Latijnse letters zijn opgesteld worden samen met een internationaal rijbewijs geaccepteerd.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in Bergen:

Bestuurders mogen vanaf 19 jaar al een auto huren mits zij minimaal één jaar in het bezit zijn van hun rijbewijs.
 

Wat te doen in Bergen

Je kunt in Bergen op ontdekkingstour door de historie van de stad. Neem een kijkje in de geschiedenis door de oude panden in de Bryggen te bezoeken. Deze staan samen met de restanten van de havengebouwen en een middeleeuwse vesting op de werelderfgoedlijst van de UNESCO en zijn dus zeker de moeite waard.

Wat te doen in Bergen in de zomer

Er is genoeg te bewonderen in “het hart van de Fjorden”. Huur een auto in Bergen en bewonder de huizen die aan de bergen lijken te hangen, de prachtige gekleurde huisjes in de stad en het mooie uitzicht over zee. Ga terug in de tijd door het openluchtmuseum Old Bergen te bezoeken waarin de oude stad nagebouwd is. Dit was de grootste houten stad van Europa.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties