airport generic 20
Lagos Internat. Luchthaven

Lagos Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ikeja 01, Lagos

GDS-Code: LOS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Lagos Internat. Luchthaven

Ontdek Lagos met een huurauto

Wilt u goedkoop een auto huren bij Lagos International Luchthaven (LOS), dan bent u bij Sixt 24 uur per dag welkom, zowel voor ophalen als inleveren van uw auto. Weet u welke voertuigcategorie uw voorkeur heeft? Op onze vestiging op Lagos Int. Luchthaven kiest u uit busjes, SUV's, luxe auto's of stationwagens. Nigeria ligt in de tropen, dus u mag uitgaan van standaard airco. Maar wilt u nog meer opties, zoals een automaat, navigatie of radio, dan kunt u dat eenvoudig aanvragen op Lagos International Luchthaven, of nog veel mooier, gewoon thuis voordat u vertrekt. Dit gaat met een klein aantal handelingen via onze website of via onze gratis mobiele app.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
desert road empty

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur heeft voor u een moderne auto van nog geen half jaar oud. U kiest de specifieke voertuigcategorie en maakt een keuze uit de extra opties. Wij hebben uw auto dan helemaal rijklaar voor u, wanneer u arriveert op Lagos Int. Luchthaven. De luchthaven ligt op nog geen 10 km afstand van Lagos, de hoofdstad van Nigeria. Deze stad en het gebied eromheen vragen om een persoonlijke ontdekkingsreis. Een auto huren te Lagos International Luchthaven is dan gewoon een must.

friends lake sunset

Lagos en omgeving verkennen met een huurauto

De hoofdstad van Nigeria is een miljoenenstad en het contrast tussen de buitenwijken en het moderne centrum kan bijna niet groter zijn. Bezoek zeker het belangrijkste deel, Lagos Island en geniet daar van de Afrikaanse sfeer op de markten van Idumota en Balagun. Breng een bezoek aan het paleis van de Oba, de traditionele koning en sla zeker de Centrale Moskee en Christ's Church Cathedral niet over. Leer de geschiedenis en cultuur van Nigeria kennen in het Nationaal Museum. Autoverhuur van Sixt maakt het ook mogelijk om in Yankari of een ander nationaal park bavianen en leeuwen met eigen ogen te zien. Een auto huren bij ons, u gaat er beslist geen spijt van krijgen.