schiphol city content
Schiphol

Huur een auto op Schiphol

Schiphol staat bekend om zijn luchthaven, één van de grootste luchthavens van Europa samen met die van Londen en Parijs. SIXT-autoverhuur kon, als toonaangevend autoverhuurbedrijf, niet ontbreken in deze regio en heeft daarom ook een vestiging op de luchthaven zelf. Met onze hoogwaardige klantenservice staan we 24uur per dag voor je klaar om je te adviseren als je op Schiphol een auto huren wil. Of je nu een ruime familiewagen zoekt uit onze SUV-categorie of liever in een luxe sportwagen door Amsterdam wil rijden, wij hebben het voor je klaarstaan tegen de beste prijzen. Als u de tijd heeft dan raden we u zeker aan om ook eens de stad Amsterdam te bezoeken waar deze luchthaven bij hoort.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten op Schiphol

Huur een auto op Schiphol en kies uit een ruime selectie aan voertuigcategorieën zoals de eerdergenoemde SUV en luxe sportmodellen, maar ook bestelbusjes of compacte kleine auto’s behoren tot de mogelijkheden.. Mocht je daarnaast ook een kinderzitje nodig hebben of graag gebruik maken van navigatie of de optie van extra bestuurder, dan kun je deze apart bijboeken. Zoek je eendagshuur of liever langetermijn verhuur, ook dat kan bij ons.

schiphol city content

Handige tips bij een bezoek aan Schiphol

Autoverhuur onder 25 jaar op Schiphol:

De minimumleeftijd is 21 jaar, wel moet je minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Voor sportmodellen geldt als minimumleeftijd 25 jaar.

Flexibele huuropties:

Ook in onze huuropties bieden we variëteit om het je gemakkelijker te maken, zoals betalen bij aankomst of zelfs een reservering kosteloos kunnen wijzigen of annuleren.

One-way huren op Schiphol:

One-way huren binnen Nederland is kosteloos. Wil je over de grens dan raden we aan eerst te informeren naar de aanvullende kosten die in rekening gebracht kunnen worden.

Wat te doen op Schiphol

Vlakbij Schiphol vind je Amsterdam, een unieke hoofdstad met prachtige architectuur uit verschillende eeuwen, die deze stad zijn karakteristieke charme geeft. Ook een doorgewinterde shopper kan hier goed aan zijn trekken komen met zijn ontelbare winkelstraten. Vergeet vooral niet de wereldberoemde musea te bezoeken waar Amsterdam rijk aan is. Zo is het Van Gogh Museum goed te bereiken met de auto.

Wat te doen op Schiphol in de zomer

Je zou denken dat in de zomer iedereen naar een strandje in het buitenland vlucht, maar niets is minder waar. Schiphol blijft een bruisende plek vol met leven, het hele jaar door.   Naast het grote bedrijventerrein, wat dé perfecte centrale plek is om je te vestigen met je bedrijf, kun je ook genieten van een autorit naar de hoofdstad Amsterdam met al zijn bezienswaardigheden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties