Autoverhuur
Schiphol
Inklappen
Nederland // Schiphol
Gegevens wijzigen

Auto huren Schiphol – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Amsterdam Luchthaven Schiphol
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  Ma. - Zo.06:30 - 23:00
  Feestdag06:30 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Schiphol

  Sixt Autoverhuur
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  Ma. - Zo.06:30 - 23:00
  Feestdag06:30 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Auto huren Schiphol: eenvoudig en voordelig

Eenvoudig en goedkoop een auto huren op Schiphol? Bij Sixt autoverhuur Schiphol bent u aan het goede adres. Onze huurauto's zijn altijd in goede staat, doordat ze nooit ouder zijn dan een half jaar. Daarbij kijken we de beschikbare modellen regelmatig na. Zo bent u, ook in Amsterdam, altijd verzekerd van een betrouwbare en degelijke auto. De balie van onze autoverhuur Schiphol bevindt zich op Schiphol Plaza, direct achter de aankomsthal. Gelijk na aankomst kunt u dus een auto huren op Schiphol en naar de stad rijden. Wanneer u van tevoren reserveert, zetten wij de auto zelfs gelijk klaar, waardoor u nog sneller op uw plaats van bestemming bent.

De voordelen van onze autoverhuur

Wanneer u een auto bij ons huurt, voeren wij altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Zo bent u te allen tijden verzekerd voor de beste prijs. Hiervoor doen wij geen concessies aan kwaliteit of service. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment en bieden wij allerlei extra opties. Kies bijvoorbeeld voor de mogelijkheid om een extra bestuurder in de huurauto te laten rijden. Voor langere verhuurperiodes is dit zeker aan te raden. Ook kunt u de huurauto laten voorzien van een kinderzitje of een navigatiesysteem. Onze vriendelijke medewerkers, achter de balie of in het callcenter op Schiphol, vertellen u graag alle mogelijkheden.

Ontdek Amsterdam met een huurauto op Schiphol

Amsterdam heeft de bezoeker veel te bieden. Een auto huren bij de autoverhuur Schiphol betekent dat u binnen een kwartier in het centrum van de stad bent. Verken de grachten met een wendbare stadsauto. Of bezoek het onlangs heropende Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, het Vondelpark of dierentuin Artis. Amsterdam heeft iedereen wat te bieden. Niet voor niets bezoeken elk jaar weer talloze toeristen de stad. Maar ook in de wijken buiten het centrum valt steeds meer te beleven. Met een auto zit u bijvoorbeeld ook zo in de opkomende wijk Bos en Lommer, dat vanwege zijn gelijkenis met het Londense Soho ook Bolo genoemd wordt. Ontdek het met onze goedkope autoverhuur Schiphol!

Wilt u een cabrio huren? Of toch liever een luxe auto huren? Dat kan allebei bij Sixt op schiphol. Bovendien kunt u ook voor uw huwelijk een trouwauto huren.

Bij Sixt zijn de volgende merken te huur:BMW, Peugeot, Volkswagen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een praktische Fiat te huren. Ook een Smart hebben wij in de verhuur. Gaat u verhuizen? Dan kunt u ook een Mercedes busje huren.

Ook als u een terreinwagen wilt, kunt u die bij Sixt huren. Bovendien kunt u ook voor een diesel auto of een huurauto met verzekering kiezen.

Wat voor auto u zich ook wenst, bij sixt kunt u ervoor kiezen om een: particuliere auto te huren of zakelijk een auto te huren - Onze uitdaging is om uw wensen te vervullen. Wellicht wilt u een auto voor vakantie huren , ook in dit geval kunt u dan terecht bij onze Sixt autoverhuur op Schiphol.

Gaat u veel mensen ophalen van dit vliegveld? Dan kunt u bij Sixt op Schiphol een personenbus huren. We hebben verschillende personenbussen klaarstaan voor u: een 9 persoons bus, een 8 persoons bus, een 7 persoons auto en en een 6 persoons auto.Beoordeel ons:

Google+ Profiel SchipholGoogle+ Profiel van Sixt Autoverhuur Schiphol

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice