Emmen

Huur een auto in Emmen

Huur een auto in Emmen en je hebt de hele provincie Drenthe, en meer, binnen handbereik. Met een ruime keuze uit de uitgebreide vloot van SIXT vol premium huurauto’s voor economy prijzen vind je de juiste auto voor jou. Dicht bij de Duitse grens en op rijafstand van Groninger Luchthaven kan je hier alle kanten op. Kleine en compacte auto’s zijn perfect wanneer je dwars door te stad gaat en makkelijk moet kunnen parkeren. Heb je meer plek nodig dan vind je ruimere Multiseaters met plaats voor wel zeven personen. Kies voor het gemak van een automaat, want ook die staat bij SIXT voor je klaar.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Emmen

Met het brede aanbod aan huurauto’s bij SIXT autoverhuur Emmen heb je de nieuwste modellen Sedans en luxe SUV’s, maximaal drie maanden oud, tot je beschikking wanneer jij wilt. Ga je een weekend weg of heb je een week vol ritten voor de boeg, SIXT biedt je flexibele huuropties. Bij een lange termijn verhuur ontvang je bovendien extra voordeel. Ben je niet de enige die rijdt, dan boek je een extra bestuurder bij. Met GPS aan boord voorkom je verdwalen en wie de kinderen meeneemt reserveert een extra kinderzitje.

SIXT diensten in Emmen

Handige tips bij bezoek aan Emmen

Autoverhuur zonder credit card Emmen:

ook als je geen credit card hebt biedt SIXT de betaalmethode die bij je past om een auto te huren.

Flexibele huuropties:

SIXT biedt je het voordeel van gratis annuleren bij later betalen, zodat je meer flexibiliteit hebt.

One way verhuur:

huur een auto in Emmen en lever hem aan het einde van je trip op een andere SIXT locatie weer in.

Wat te doen in Emmen

Wie Emmen en omgeving verkent geniet vanuit het comfort van de SIXT huurauto van het Drenthse landschap. Zie de kuddes Drenthse heideschapen vrij grazen onder begeleiding van de herders. Verdiep je in de bijzondere geschiedenis van de hunebedden die je door de hele regio vindt in plaatsen als Gasteren, Rolde en Borger.

Wat te doen in Emmen in te winter

Rij naar vestingstad Bourtange die bol staat van de activiteiten. Vier het magische Samhain of geniet van de kerstmarkt in traditionele sfeer. Voor avontuur ga je winterkamperen in Mantinge of Ruinen. Maak een wandeling in Nationaal Park Dwingelderveld en ervaar ontdek het winterse landschap van Oerdrenthe. Blijf je liever binnen dan ga je kunst kijken in het Drents Museum in Assen, of je ontstpan in subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties