couple car road summer
Emmen

Auto huren Emmen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Natuurlijk kunt u ook in Emmen omgeving terecht voor een huurauto. SIXT autoverhuur heeft wagens en busjes in alle categorieën. Een busje is makkelijk voor een verhuizing of het ophalen van goederen bij een meubelzaak. Voor een zakenbezoek kiest u een luxere auto bij een van onze filialen, zoals een BMW of Audi.

ALLE SIXT LOCATIES

Sixt autoverhuur in Emmen voor betaalbare autoverhuur

Bij Sixt kunt u vanzelfsprekend goedkoop een auto huren in Emmen omgeving. Doordat Emmen vlak aan de Duitse grens ligt, kunt u ook Duitsland verkennen met uw auto. Maak een leuke tour door het bosrijke landschap, of ga inkopen doen in het Middeleeuwse centrum van Meppen. Een auto met ingebouwde navigatie zorgt ervoor dat u niet verdwaalt. Een dergelijke navigatie zit niet standaard in elke wagen, dus let hierop bij uw boeking. U kunt ook andere accessoires zoals kinderzitjes, winterbanden of sneeuwkettingen bij uw auto boeken.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Met een huurauto in Emmen de stad door

Het openbaar vervoer is in Emmen niet optimaal en de fiets is niet altijd prettig, zeker niet in ons regenachtige klimaat. Daarom is een auto huren in Emmen omgeving ideaal, desgewenst met kinderzitje en zelfs met winterbanden en sneeuwkettingen. Een auto huren kan eenvoudig via de website, maar ook via de app op uw smartphone, tablet en smartwatch. Met de telefoon zijn we uiteraard ook bereikbaar. Een speciaal opgeleide medewerker staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Handig, voor als u nog vragen heeft. Onze klantenservice staat 24 uur per dag tot uw beschikking.

car country

Verken de omgeving van Emmen met Sixt autoverhuur

In de omgeving van Emmen ligt een heel stuk vaderlandse cultuur. De meest geschikte manier om zoveel mogelijk van deze bezienswaardigheden te ontdekken is met de auto. Op veel van deze punten komt immers geen openbaar vervoer. In het Emmerse bos staat al duizenden jaren een groot hunebed waar onze allereerste koning Lodewijk, de broer van Napoleon, een keer enthousiast met zijn paard opgesprongen is. Ook elders in Emmen, in Borger en in het bos van Anlo staan een paar prachtige steencirkels. Het Hunebedcentrum is wereldwijd bekend.

In Veenhuizen ligt een uniek stukje Nederlandse geschiedenis. Een project voor minderbedeelden liep uit de hand, en is nu als gevangenismuseum te bezichtigen. Ook het gevangenismuseum kunt u makkelijk bereiken met uw (huur)auto. Een leuk en leerzaam uitje!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties