airport generic 17
Mauritius Luchthaven

Mauritius Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP, 51520 Plaisance, Mauritius

GDS-Code: MRU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop auto huren Mauritius Luchthaven

Een auto huren bij Sixt is bijna overal ter wereld mogelijk. Dit Duitse bedrijf heeft maar liefst 4000 verhuurlocaties wereldwijd, onder andere op Mauritius. Verken dit prachtige eiland in de Indische Oceaan met een huurauto! Bij het vliegveld van Mauritius (MRU) staan verschillende modellen voor u klaar. Deze zijn maximaal zes maanden oud. U heeft de keuze uit auto's en stationwagens. Wij kunnen met onze huurauto's echter alleen de door u geboekte voertuigcategorie garanderen. Het is niet mogelijk om een specifieke auto te huren.

airport generic 17
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Auto huren Mauritius luchthaven: vakantiepret begint al thuis

Voor betrouwbare autoverhuur bent u bij Sixt autoverhuur aan het juiste adres. Uw vakantiepret begint al thuis doordat u de auto snel en eenvoudig online kunt boeken. Geef hier al uw wensen aan, zodat u geen zorgen heeft wanneer u arriveert op het vliegveld van Mauritius. Het is zelfs mogelijk om te boeken via uw Blackberry, Android of iPhone. De app bestaat uit verschillende talen, navigatie en u kunt zelfs al uw route plannen.

service city country1

Aankomst op Plaisance Mauritius: Ontdek het eiland in stijl

In het verleden stond Mauritius luchthaven, het belangrijkste van het eiland, bekend als 'Plaisance luchthaven'. U arriveert dan ook op Plaisance Mauritius. Na aankomst loopt u in een paar minuten naar de ontvangsthal. De crew van Sixt geeft u vervolgens belangrijke tips wat betreft het wegennet van Mauritius. Zo zijn de wegen erg smal, waardoor u dus voorzichtig moet rijden. Vergeet ook vooral niet dat het op Mauritius normaal is om aan de linkerkant van de weg te rijden! Mauritius luchthaven bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden van de hoofdstad Port Louis. Bekijk in deze bruisende stad onder andere de vele prachtige schepen die arriveren en vertrekken in de haven. Vlakbij de haven ligt bovendien het enorme complex 'Le Caudan Waterfront. Hier kunt u uitgebreid winkelen, een gokje wagen in het casino of de bioscoop bezoeken. U kunt uw auto kwijt in de nabijgelegen parkeergarage 'Dias Pier'. Wilt u zich graag verdiepen in Mauritius? Bezoek dan het 'Natural History Museum', midden in Port Louis, en leer alles over de indrukwekkende flora en fauna van Mauritius.

Shirley Naiken
( Station Manager )