fes city content
Fes

Auto huren Fes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij de autoverhuur van Sixt in het Marokkaanse Fez is niet alleen heel eenvoudig en goed geregeld, maar ook zeker zeer betaalbaar. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u laten zien dat u bij ons naar wens kunt huren tegen een scherpe prijs. Wij vinden het dan ook van groot belang dat wij u op de gewenste wijze van dienst kunnen zijn. Zo kunt u zelf een huurauto kiezen die bij u en uw doeleinden past, zoals bijvoorbeeld een sportieve auto, een zakenauto, een compacte auto of een gezinsauto. Al onze huurauto`s zijn jonger dan een half jaar.

ALLE SIXT LOCATIES

Beschikbare autogroepen op Fes

* De prijzen zijn berekend op 30.11.2022 voor een 7-daagse-prepaid huur op Fez Luchthaven vanaf 30.12.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Ruime mogelijkheden bij onze autoverhuur in Fez

Een auto huren in Fez is bij ons zo geregeld, zelfs al ruim voor uw aankomst in Marokko. U kunt alles vanuit uw eigen woning regelen, via de app, de website of ons callcenter. Indien gewenst kan alles ook via uw reisorganisatie worden geregeld, van de periode van de huur tot de keuze voor de gewenste auto. U vindt onze autoverhuur in Fez bij Fez Airport. Bij onze goedkope autoverhuur heeft u de mogelijkheid een kinderstoel of bijvoorbeeld een navigatiesysteem bij te huren. Uiteraard ontvangt u een goede huurovereenkomst en heeft u automatisch een all-risk verzekering. Bij onze autoverhuur in Fez staan onder meer auto's van de merken BMW, Audi, MINI, Smart en Volkswagen voor u klaar.

fes city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Een auto huren om in Fez makkelijk rond te rijden

Gaat u naar het Marokkaanse Fez voor een zakelijk doeleinde? Dan hebben wij uiteraard een luxe zakenauto voor u. Wilt u als toerist de omgeving gaan verkennen? Dan hebben wij ook zeker de passende auto voor u, of u nu alleen, samen of met het hele gezin reist. Fez heeft zonder meer veel te bieden als het gaat om het bewonderen van bezienswaardigheden. Er zijn vooral veel bouwwerken die u niet mag missen, als Palais Royal, Mosquée Karaouine en de prachtige poort Bab Boujloud. Een auto huren in Fez is altijd de beste oplossing wanneer u huurt bij onze verhuur.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties