Vilnius/Radisson BLU Lietuva

Vilnius/Radisson BLU Lietuva AUTOVERHUUR

adres

Konstitucijos pr. 18, 09308 Vilnius

GDS-Code: VNO

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Vilnius/Radisson BLU Lietuva

Wat maakt autoverhuur Vilnius/Radison Blue zo speciaal?

Handige locatie:ding

Ontdek Vilnius en omgeving gemakkelijk vanaf het hotel.

Achteraf kan je betalen:

Wijzig je boeking gratis en betaal gerust later.

Engelstalige communicatie:

Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar in het Engels.

 

Lage prijzen op luxe auto’s:

A-merk auto’s voor weinig extra kosten.

Vilnius/Radisson Blue auto huren

Welkom in Vilnius. Een auto huren van SIXT bij Vilnius Radisson Blue is uiterst eenvoudig. Met een huurauto kom je juist hier overal terecht. Gelukkig is er een ruim assortiment van huurauto’s bij Vilnius/ Radisson Blue, zodat je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een kleine gezinssedan of een ruime SUV, en ook een personenbus is handig. Daarnaast kun je profiteren van veel extra’s, zoals vele kinderstoelen, een automaat of een extra chauffeur. Ons klantgerichte team van de autoverhuur van SIXT bij Vilius/Radison Blue staat nu al voor je klaar.

 

Vilnius/Radisson Blue auto huren

SIXT locatie Vilnius/Radison Blue

De SIXT autoverhuur bij Vilnius/Radison Blue is heel dichtbij. Het bevindt zich aan de konstitucijos pr. 18 vlak bij het hotel. Je bevindt je dan al dicht bij het oude centrum en volg je gewoon de borden naar de stad Vilnius. Vilnius is door zijn goede wegennet goed bereikbaar. Bij terugkomst kun je de huurauto op het parkeerterrein van de SIXT locatie achterlaten. Het team staat 24/7 voor je klaar en spreekt Engels. Met een comfortabele huurauto van SIXT in Vilnius kan je meteen de stad en Litouwen gaan verkennen.

Ontdek Vilnius  met je eigen huurauto

In Vilnius is van alles te beleven. Een tour langs het Trakai kasteel mag echter zeker niet ontbreken. Dit opvallende bouwwerk gelegen aan het water is een bijzondere ervaring. Net als de oude binnenstad van Vilnius of een dagtocht langs Kaunas en het Paneriai forrest. Die maken je reis door dit bijzondere land compleet. Met je huurauto van SIXT is alles bijzonder gemakkelijk te bereiken.