vilnius city content
Vilnius

Vilnius een auto huren

Een auto huren bij SIXT in Vilnius is geweldig als je een zorgeloos verblijft met betaalbare auto van goede kwaliteit zoekt. Wij laten zien dat luxe helemaal niet duur hoeft te zijn. Daarnaast staan we bekend om onze hoogwaardige klantenservice. We hebben verschillende locaties waar je de auto bij ons kunt halen. We zitten bijvoorbeeld bij het vliegveld, in het centrum en bij het centraal station. Zo ga je gemakkelijk de weg op! Wij laten de keuze aan jou: verken je Vilnius liever in een cabrio of ga je voor het gemak van een SUV?

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Vilnius

Vilnius is vrij groot en het tot beschikking hebben van een voertuig is  dan ook geen overbodige luxe. Wanneer je een auto huurt met SIXT in Vilnius heb je de vrijheid die je verdient tijdens jouw trip. Ben je in de stemming om de blits te maken? Dan is een van onze Luxe & Sportmodellen wellicht een winnaar. Je kunt ook voor gemak kiezen met een Economy model. De weg kwijtraken zal je niet gebeuren, aangezien je bij ons een navigatie kunt boeken. Daarnaast kies je zelf hoe lang je op de weg bent. Wij bieden auto’s aan van langetermijn verhuur tot aan eendagshuur.

vilnius city content

Handige tips voor bezoek aan Vilnius

Autoverhuur onder 25 jaar in Vilnius:

je huurt al een auto in Vilnius met SIXT vanaf 19 jaar wanneer je minimaal één jaar over een rijbewijs beschikt.

Flexibele huuropties:

wij van SIXT denken we graag met je mee. Daarom bieden we je de optie aan om jouw voertuig later te betalen.

Dekkingspakketten:

ga zorgeloos de weg op met een van onze dekkingspakketten. Zo ben je beschermt tegen schade en diefstal.

Wat te doen in Vilnius

Vilnius is niet alleen de hoofdstad, maar ook gelijk de grootste stad van Litouwen. Het heeft een historische binnenstad die het zelfs tot de UNESCO Werelderfgoed lijst heeft gehaald. Vilnius is daarnaast ook een walhalla voor wandelaars. Zowel ten Zuiden als ten Noorden van de stad liggen prachtige uitgestrekte bossen met mooie meren die gemakkelijk met de auto te bereiken zijn.

Wat te doen in de zomer in Vilnius

Zomers in Vilnius zijn prima vertoeven met warme temperaturen en een lekker zonnetje.Dit is dan ook de beste tijd om Vilnius te bezoeken wanneer je de stad wilt verkennen. Ga voor een historische tour door de stad en bezoek als klap op de vuurpijl de Poort van de Dageraad, een deel van de verdedigingsmuren uit de stad die afstamt uit de Middeleeuwen. Voor meer historie bezoek je Kernave. Een rustige plek die op zo een 40 km afstand van Vilnius ligt en goed met de auto te bereiken is.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties