Split

Split AUTOVERHUUR

adres

Poljicka ulica 28b, 21000 Split

GDS-Code: SPU

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Split

Wat maakt Split in Kroatië zo speciaal?

Nieuwe auto's:

Je krijgt altijd een auto mee, die maximaal drie maanden oud is.

Super locaties:

Onze autoverhuur is te vinden in de buurt oude centrum.
 

Flexibele afstanden:

Voertuigen worden geleverd met onbeperkte kilometers.

 

Concurrerende prijzen:

Bij SIXT kun je je auto gemakkelijk upgraden.

Autoverhuur Split

SIXT autoverhuur is overal in Europa erg voordelig. Dat geld ook voor de autoverhuur in Split in Kroatië. Je kiest eenvoudig uit een van onze categorieën de auto die bij jou en je reis past. Van Sedan tot stationwagen en van SUV tot cabriolet. Autoverhuur in het centrum van Split vind je een vestiging bij station Željeznički kolodvor. De door jou gekozen extra’s, zoals kinderstoelen, navigatie of verzekering worden ter plekke gecontroleerd en zijn ruim aanwezig. Allemaal heel overzichtelijk.

Autoverhuur Split

SIXT vestiging in Split

Het SIXT kantoor van autoverhuur Split bevindt zich aan de zuidzijde van de stad. En Oost van het oude centrum. Het is dicht bij het ziekenhuis Križine aan de poljiicka cesta. Bovendien vind je in het centrum van Split ook een vestiging bij station Željeznički kolodvor. Daar kan je ook je auto parkeren als je met eigen vervoer komt. Vanuit het centrum gaan ook diverse bussen naar de locatie. Je kan de huurauto de hele dag inleveren en parkeren in de omgeving van de SIXT vestiging. De rest wijst zich vanzelf.
 

Ontdek Split in jouw SIXT huurauto

Je kunt geheel op eigen gelegenheid de stad Split gaan ontdekken. Dat is het mooie aan een huurauto. Er is natuurlijk heel veel te beleven, maar een echte aanrader is het Paleis van Diocletianus, dat uit de 4e eeuw dateert. Hier is ook een prachtig mausoleum te bezichtigen. Of wil je liever genieten van andere attracties? Dan is een bezoek aan een van de vele musea in Split een echte aanrader.