Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa

Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa AUTOVERHUUR

adres

Hrastic 15, 51250 Novi Vinodolski

GDS-Code: RJK

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa

Wat maakt SIXT Novi Vinodolski Hotel Novi Spa zo speciaal?

Handige locatie:

Simpel bereikbaar aan de E65 in het Wyndham Grand Novi Resort.

Flexibele openingstijden:

Ophalen en terugbrengen buiten openingsuren mogelijk.

De vloot:

Premium modellen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Scherpgeprijsd:

Geniet van eersteklas mobiliteit tegen scherpe prijzen.

Novi Vinodolski Hotel Spa auto huren

In de SIXT vestiging Novi Vinodolski Hotel Novi Spa is een auto huren voordelig en zo geregeld. Ervaar het vakantiegevoel in je eigen cabrio of rijd in comfort in je luxe SUV. Onze uitgebreide vloot bestaat verder uit de economy, compact, sedan, personenbusjes, bestelbusjes, luxe en sportmodellen opties. Wat je mobiliteitsbehoefte ook is, bij SIXT regelen we het voor je. Verder kun je kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder bijboeken. Zo kan jij helemaal zelf samenstellen wat je wel en niet nodig hebt tijdens jouw trip in Novi Vinodolski.

Novi Vinodolski Hotel Spa auto huren

SIXT vestiging Novi Vinodolski Hotel Novi Spa

Onze vestiging is eenvoudig te vinden aan de E65 in het Wyndham Grand Novi Resort. In de parkeergarage aan de voorkant van het hotel zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Je kunt jouw huurauto aan het einde van de huurperiode terugbrengen op het adres Hrastic 15 in Novi Vinodolski. Het is mogelijk om op verzoek je voertuig op te halen buiten onze reguliere openingstijden voor een extra bijdrage. Het terugbrengen van je voertuig is ook mogelijk buiten openingstijden op verzoek. Geef altijd je e-mail adres en mobiele nummer door bij het ophalen of terugbrengen van je voertuig buiten openingstijden.

Ontdek Novi Vinodolski met jouw huurauto

Vanaf SIXT Novi Vinodolski Hotel Novi Spa is een auto huren altijd een goed idee. Ontdek de prachtige omgeving in het comfort van je eigen vervoer. Naast de prachtige stranden zijn er ook enkele mooie historische plekken. Maak een rondje langs het Frankopani kasteel, de St. Marin kerk op het eiland St. Marin en de Sveto Trojstvo kerk om een indruk te krijgen van het erfgoed van Novi Vinodolski.