krk city content
Krk

Auto huren Krk – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Autoverhuur bij Sixt is reuze makkelijk doordat u uw auto kiest van thuis uit. Zeker bij een reis naar Kroatië, naar het groene eiland Krk, wilt u door geen enkele hindernis gestoord worden. De meeste reizigers komen naar Krk met het vliegtuig, Rijeka (RJK) is de dichtste luchthaven. De trein is heel goedkoop, maar het duurt lang voor u op uw bestemming bent. Krk is helaas onbereikbaar met de trein. U moet met de trein tot Rijeka. Gelukkig is er in deze stad gelegenheid tot goedkope autoverhuur! Het verhuurkantoor bevindt zich in het luchthavengebouw. Om een auto te huren gaat u online of u belt naar het nummer +31(0)235698656. Het kan ook via uw reisbureau.

ALLE SIXT LOCATIES

Makkelijk en snel een auto huren in Krk

Veel klanten bestuderen de prijzen van onze concurrenten. Ze willen een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken, en gelijk hebben ze. Maar voor autoverhuur in Krk durven wij te zeggen dat wij het meest complete pakket aanbieden. Heldere huurcontracten. Een all-risk verzekering voor een kleine toeslag. Rijden er nog andere mensen met de auto? Een extra bestuurder aanduiden kan al voor een paar euro's. Autoverhuur van uitsluitend nieuwe auto's: onze auto's zijn maximaal een half jaar oud. U kunt er een navigatiesysteem bijboeken, net als andere opties zoals een baby- of kinderstoeltje.

krk city content
Bekijk meer Bekijk minder
woman driving trip

Autoverhuur in Krk: het "Gouden Eiland" verkennen

Kroatië heeft ongeveer 1200 eilanden maar het grootste is Krk. Langs een 1400 meter lange brug komt u er. Een andere mogelijkheid is de ferry nemen vanuit Lopad of Valbiska. Krk is het Gouden Eiland: nergens vind u zoveel natuurschoon, nergens vind u zoveel culturele rijkdom. De stad is verkeersvrij: alleen de gezellige drukte van een echte stad, zonder auto's. Krk is volledig ommuurd, meteen de reden waarom het zo goed bewaard is. Krk heeft 3000 jaar geschiedenis achter de rug, en al die tijd wist het invallen van buitenaf met succes te doorstaan. Bezoek zeker het stadsplein en een van de vele kunstgalerijen in Krk. Langs de kade kunt u gezellig wandelen, een hapje eten of iets drinken. Krk is een bestemming die u kunt verkennen met een huurauto!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties