airport generic 1
Amman Luchthaven

Amman Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Queen Alia Internat. Airport, 11118 Amman

GDS-Code: AMM

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Amman Luchthaven

Een auto huren Amman Luchthaven

Bij Sixt is het heel eenvoudig om een auto te huren bij Ammam Luchthaven. Ideaal wanneer u met het vliegtuig naar Jordanië reist: zo hoeft u niet op een taxi te wachten en bent u ook niet afhankelijk van de tijden van het openbaar vervoer. U hoeft uzelf enkel te melden bij onze autoverhuur en wij zorgen voor de rest. Vanaf Amman Luchthaven is het ongeveer drie kwartier rijden naar het centrum van deze grote stad. Natuurlijk kan er bij de auto ook een navigatie geregeld worden, zodat u meteen de juiste weg neemt. Bent u van plan om van Amman naar andere plaatsen in Jordanië te rijden? Een extra bestuurder behoort tot de mogelijkheden.

airport generic 1
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Laat niets ongezien met een huurauto

Amman is misschien geen bekende vakantiebestemming, terwijl er heel veel is wat ontdekt kan worden. Sixt weet dat en zorgt voor een middel om alles te ontdekken: een huurauto! Vooral de citadel is een plaats die u niet mag missen. Hier is onder andere het Romeinse theater te vinden en de tempel van Hercules. Waan uzelf even terug in reeds bijna vergeten tijden. Met een auto bent u in een mum van tijd op al deze mooie plaatsen.

service city country

Goedkoop auto huren Amman Luchthaven

Vliegt u naar Jordanië en landt u op Amman luchthaven? Goedkoop een auto huren in Amman is mogelijk bij Sixt autoverhuur. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en dat 7 dagen per week. Ook op feestdagen helpen wij u graag. Reserveer een huurauto via internet of e-mail of bel ons even. Natuurlijk beschikken wij ook over een app die het mogelijk maakt om een auto te huren. We verwelkomen u graag bij onze vestiging in Amman!