amman city content
Amman

Auto huren Amman – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een huurauto in Amman? SIXT autoverhuur helpt u graag. Bij onze autoverhuur in Jordanië kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stationwagen of een SUV. Ontdek de stad en haar omgeving!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren Amman

Bij Sixt autoverhuur kunt u niet alleen goedkoop een auto huren in Amman, maar u bent ook verzekerd van de betrouwbaarheid ervan. Onze modellen zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en doordat zij regelmatig een beurt krijgen, zijn zij in prima conditie. Zo komt u onderweg niet snel voor vervelende verrassingen te staan. U kunt bij het reserveren de categorie van uw voorkeur aangeven, wij garanderen u een model uit deze categorie. Bent u niet bekend met Amman en de omgeving? Dan is een navigatie een must. U kunt niet alleen bij de luchthaven een auto huren bij Sixt, maar ook op diverse locaties in het centrum van de stad.

amman city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Wat is er te zien in Amman?

Het Romeinse Theater is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Dit amfitheater is in tegenstelling tot vele andere theaters uit die tijd nog bijna volledig bewaard gebleven. Ook de Tempel van Hercules trekt jaarlijks vele bezoekers. Slechts een deel ervan staat nog overeind, maar een model laat zien hoe de tempel er waarschijnlijk uit heeft gezien in zijn gloriedagen. Deze bezienswaardigheden bevinden zich in de citadel van Amman.

car country

Ontspannen eropuit met een huurauto

Door te kiezen voor onze autoverhuur in Amman kunt u niet alleen de volledige stad zien, maar u kunt ook leuke dagtripjes buiten Amman maken. In Jordanië zijn niet alle bezienswaardigheden met het openbaar vervoer te bereiken en daarom is een auto altijd een goed idee. De stad Petra mag u zeker niet missen. Deze stad is grotendeels uitgehakt in de heuvels. De Grote Tempel zal u de adem benemen. Met de auto rijdt u in ongeveer 3 uur van het centrum van Amman naar Petra. Blijft u liever wat dichterbij uw verblijfplaats? Breng dan een bezoekje aan de berg Nebo. Dit is een belangrijke religieuze plaats. In de Bijbel staat dat dit de plaats was waar Mozes stierf en waarvandaan hij uitzicht had over het Beloofde land. De wegen in Jordanië zijn van goede kwaliteit en de borden bevatten ook Engelse teksten. Assertief rijden is een must in dit land.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties