Pisa

Huur een auto in Pisa met SIXT

Na landing op de luchthaven van Pisa scheur jij gelijk de stad in met jouw eigen huurauto van SIXT die je op het vliegveld ophaalt. Binnen een autorit van maar liefst vijftien minuten sta je al in het centrum van de stad. Dit doe je uiteraard met een huurauto van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij SUV’s en Cabrio’s van verschillende topmerken, zoals Mercedes-Benz en BMW die gemiddeld zo een drie maanden oud zijn. Ook in Bella Italia zorgen we goed voor jou met Engelssprekend personeel die 24/7 voor je klaarstaan.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Pisa

Huur een auto in Pisa met SIXT en geniet van alle voordelen die wij met ons meebrengen. Zo hebben wij een enorme selectie aan topauto’s met hierin verschillende modellen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een Compact model of ga je toch liever voor een Luxe model? Hoelang jij jezelf de eigenaar van deze huurauto mag noemen is aan jou. Zo bieden we de auto’s al aan vanaf eendagshuur, maar kun je hem bijvoorbeeld ook voor wekelijksverhuur huren. Ga verzekerd en met een gerust hart de weg op door een dekkingspakket bij ons te boeken.
 

SIXT diensten in Pisa

Handige tips bij bezoek aan Pisa

Autoverhuur zonder creditcard in Pisa:

het is bij SIXT in Pisa niet mogelijk om een auto te huren zonder in het bezit van een creditcard te zijn.

Autoverhuur onder 25 jaar in Pisa:

je mag in Pisa al een auto huren vanaf de leeftijd van 18 jaar, mits je minimaal één jaar in het bezit bent van jouw rijbewijs.
 

Baby- en kinderstoeltjes:

ook de kinderen kunnen gemakkelijk mee op stap in Pisa. Bij SIXT boek je namelijk zo baby- en kinderstoeltjes bij.
 

Wat te doen in + stad

Huur een auto in Pisa met SIXT om een bezoek te brengen aan de Toren van Pisa buiten de stadsmuren. Bezoek hier ook het Campo dei Miracoli, de Dom van Pisa en het Baptisterium. Op het moment dat je genoeg hebt gehad van de toeristische trekpleisters kan je jezelf verwennen door op de Corsa Italia, één van de mooiste straten van de stad voor een shopping spree te gaan.

Wat te doen in Pisa in de winter

Ook ’s winters is Pisa zeker de moeite waard, maar je moet je niet vergissen: met een gemiddelde temperatuur van 11 graden blijft het zonnetje achterwegen. Het is echter wel een walhalla voor wintersportliefhebbers. De regio Toscane barst namelijk van de bergen. Pak daarom eens de auto naar de hellingen van Abetone voor een skitocht. Liever een relaxvakantie? Bezoek dan een van de vele spa’s waar je heerlijk tot rust kunt komen.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties