Campania

Auto huren Campania – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Optimaal genieten van het prachtige Zuid-Italiaanse Campania door bij SIXT autoverhuur een auto te huren? Dit is heel makkelijk, want ons behulpzaam personeel staat op meerdere locaties voor u klaar.

ALLE SIXT LOCATIES

VERSCHILLENDE AUTOVERHUURLOCATIES

U komt waarschijnlijk aan in de hoofdstad van de streek Napels. Reist u per vliegtuig, dan is onze goedkope autoverhuur op Napels Luchthaven (NAP) elke dag voor u geopend. Ook een treinreis kunt u in Napels zonder oponthoud vervolgen met een goedkope huurauto. Want onze autoverhuur Campania staat ook op Napels Treinstation (NAPX01) met een professioneel team voor u klaar.Boekt u de huurauto ter plaatse bij autoverhuur Campania, dan wordt u in uw keuze zeer vakkundig begeleid door onze medewerkers. Wilt u een navigatiesysteem als extra, of misschien een kinderzitje? Geen probleem, het wordt direct in de huurovereenkomst opgenomen. Ook op de twee andere locaties in de stad en bovendien in de plaatsen Avellino en Salerno staan onze vrijwel nieuwe auto's startklaar op u te wachten.U kunt natuurlijk ook van tevoren vanuit huis alvast bij ons een auto huren in Campania. Gewoon, met een reservering via deze website, tijdens uw bezoek aan het reisbureau of heel eenvoudig per telefoon.

VERSCHILLENDE AUTOVERHUURLOCATIES
Bekijk meer Bekijk minder
GA OP ONDERZOEK UIT

GA OP ONDERZOEK UIT

Een auto huren in Campania levert u precies de vrijheid die u nodig heeft. De prachtige omgeving kan intensief bekeken worden. De vrijheid om, al dan niet met een extra bestuurder, heerlijk rond te toeren, staat borg voor een geslaagde vakantie. Door de prijsvergelijking voor goedkope huurauto's die altijd voor u wordt gemaakt, bent u er ook zeker van voordelig uit te zijn.Het kleurrijke Napels ligt aan de Golf van Napels. Het koele zeewater voelt heerlijk aan na een mooie autotocht. Ook in de stad Napels zelf valt genoeg te beleven. Alleen al voor een ritje naar het 13e-eeuwse Castel Nuovo loont de moeite om goedkoop een luxe auto te huren. Maar ook theater San Carlo, het oudste operatheater van Europa dat nog steeds actief is, moet u zeker gezien hebben.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties