BWM cabrio street spring
Vélizy-Villacoublay

Auto huren Vélizy-Villacoublay – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de buurt van authentiek Versailles vindt men Vélizy-Villacoublay, een prachtige gemeente die veel te bieden heeft. Het is echter een uitgestrekte gemeente, dus één van de makkelijkste manieren om u daar te vervoeren is per huurauto. Wij hebben voor u een service met ruim 4000 vestigingen wereldwijd en meer dan 180.000 auto's. Alle auto's die kunt huren zijn maximaal een half jaar oud en dus is een auto huren in Vélizy-Villacoublay altijd een goede mogelijkheid. Bovendien kunt u 24 uur per dag uw huurauto terug brengen naar onze autoverhuur in Vélizy-Villacoublay.

ALLE SIXT LOCATIES

Met autoverhuur van Sixt kunt u op verkenning in Vélizy-Villacoublay

Bij Sixt autoverhuur in Vélizy-Villacoublay wordt het u zo makkelijk mogelijk gemaakt om een auto te huren. Dat betekent dat u kunt reserveren waar en wanneer het u uitkomt. Zo kunt u langskomen in één van onze vestigingen, maar ook kunt u bellen naar de reserveringslijn. Bent u al onderweg en wilt u nog een auto huren in Vélizy-Villacoublay? Geen nood, want dankzij onze mobiele applicatie voor gsm, PDA en Blackberry kunt u ook onderweg een auto huren. Een extra service bij onze goedkope autoverhuur is dat wij voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's maken. Zo betaalt u nooit te veel.

BWM cabrio street spring
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country

De Gewenste auto huren in Vélizy-Villacoublay

Vélizy-Villacoublay staat bekend om de prachtige oude gebouwen en de mooie regio waarin het gelegen is. U heeft dan ook de mogelijkheid om de hele streek te verkennen op uw gemakje wanneer u kiest voor een auto huren in Vélizy-Villacoublay. Wij bieden u de mogelijkheid een navigatiesysteem bij te boeken, of een kinderzitje wanneer u de kinderen meeneemt. Ook kunt u een extra bestuurder toevoegen en bent u standaard all-risk verzekerd wanneer u rondrijdt in één van onze auto's. Start met zorgeloos genieten en kies voor een huurauto die u alle vrijheid biedt. Betalen kunt u achteraf of wanneer u de auto terugbrengt en zodoende bent u zelf degene die alle keuzes maakt! Wij horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties