saintmalo city content
Saint-Malo

Auto huren Saint-Malo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto van Sixt autoverhuur leert u Saint-Malo en omgeving pas echt goed kennen. Bovendien vergroot u door een auto te huren uw actieradius aanmerkelijk, waardoor ook heel Bretagne voor u open ligt.

ALLE SIXT LOCATIES

Saint-Malo is een prima vertrekpunt met uw huurauto

Autoverhuur Saint-Malo vindt u in het centrum aan de Boulevard de la République 46 en bij de Ferry Terminal op Gare Maritime Du Naye. Beide locaties verhuren een ruime keus aan modellen, waaronder luxe auto's uit de BMW 7-serie, Mercedes-Benz S-klasse en de Audi A8. Maar ook goedkopere personenauto's, stationwagens en busjes kunt u reserveren bij autoverhuur Saint-Malo.Natuurlijk kunt u dit vooraf doen. U belt ons dan of maakt uw boeking via deze website. Maar ook ter plaatste staat een hulpvaardig team voor u klaar. De medewerkers leveren elke dag opnieuw het bewijs dat een auto huren in Saint-Malo zo gepiept is.Eerst wordt samen met u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. Vervolgens worden de extra opties besproken. Houdt u ervan om direct op uw doel af te gaan, dan is een goed navigatiesysteem zeker aan te bevelen. Voor kinderen kan een kinderzitje in de auto worden geplaatst. Een extra bestuurder wordt direct in de huurovereenkomst opgenomen en ook een all-risk verzekering kan worden afgesloten.Een auto huren in Saint-Malo is met alle zorg omgeven en binnen de kortste keren bent u op weg.

 

saintmalo city content
Bekijk meer Bekijk minder
saintmalo city small2

Een kustlijn met prachtige historische bebouwing

Saint-Malo is gebouwd als een prachtige vestingstad aan zee. De stadsmuren van Saint-Malo zijn een echte bezienswaardigheid. Rijdt u in uw auto hier naartoe, dan kunt u een schitterende wandeling over deze stadsmuur maken met uitzicht over zee. Een auto huren doet u ook om de prachtige kathedraal Saint-Vincent te bezoeken.Ook voor het verkennen van de omgeving is onze goedkope autoverhuur een uitkomst. Op een klein uurtje rijden ligt de plaats Avranches met daar vlakbij Mont Saint-Michel. Dit rotsachtige schiereiland met prachtige abdij staat sinds 1979 op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. U mag dit niet missen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties