Saint-Herblain

Saint-Herblain auto huren

In onze SIXT vestiging in Saint-Herblain is een auto huren heel eenvoudig. Neem een kijkje in onze uitgebreide vloot met onder andere sedans, stationwagens en SUV’s. Onze modellen van topmerken zijn gemiddeld slechts 3 maanden oud en zijn uitstekend geschikt om de omgeving te verkennen. Jij rijdt tegen economy prijzen in eersteklas voertuigen. Gelegen aan de rand van Nantes zijn we eenvoudig te bereiken zonder dat je eerst de stad in hoeft. Vanaf onze vestiging rijd je soepel naar de Westkust en bezoek je andere steden zoals Tours, Rennes en Brest. Ons vriendelijke, Engelssprekende team staat klaar om je snel op weg te helpen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Saint-Herblain

Groepen en gezinnen huren een SUV of stationwagen voor extra ruimte en comfort. Al die ruimte niet nodig? Kies dan voor een sedan om in stijl door de streek te rijden. Boek ook meteen je gewenste extra’s bij voor een zorgeloze trip. Kinderzitjes houden de kids veilig achterin, navigatie helpt je met een rit zonder omwegen en je verdeelt de rijtijd door een extra bestuurder te boeken voor meer flexibiliteit. Met een aanvullende schadedekking rijd je vol vertrouwen door het mooie landschap. Met onder andere wekelijks verhuur en weekend verhuur vind je altijd de termijn die past bij jouw plannen.

 

SIXT diensten in Saint-Herblain

Handige tips bij een bezoek aan Saint-Herblain

One-way huur in Saint-Herblain:

Voor een extra toeslag is one-way huur in Saint-Herblain toegestaan als de vestiging hier akkoord voor geeft.

Autoverhuur onder 25 jaar in Saint-Herblain:

Vanaf 18 jaar huur je al een auto met een rijbewijs dat nog minimaal 2 jaar geldig is. Voor bestuurders onder 25 jaar geldt een toeslag.

Benodigde documenten voor verhuur in Saint-Herblain:

Huurder en bestuurder hebben enkel een geldig rijbewijs en een identiteitskaart of paspoort nodig.

Beste steden om te bezoeken in Saint-Herblain

  • Nantes: Is hoofdstad van de regio en zeer de moeite waard om te bezoeken. Door in onze SIXT vestiging Saint-Herblain een auto te huren rijd je soepel door deze stad. Breng hier een bezoekje aan het oude Chateau des Ducs de Bretagne en de kerk Saint Croix. Op het eiland Île de Nantes vind je een bijzondere tentoonstelling in het Chantiers-park waaronder een mechanische olifant.
  • Angers: Is een historische stad die ook zeker leuk is om te bezoeken. Rijd naar het kasteel van Angers, de kathedraal Saint Maurice en de abdij Toussaint. Je proeft al snel de historie van deze klassieke Franse stad in de regio Pays de la Loire.
  • Monsoreau: Is een van de mooiste plekken om te bezoeken in de regio en is prachtig gelegen aan de rivier de Loire in het Loiredal. Slenter rond in de Middeleeuwse straatjes en bezoek het kasteel en de tempel van deze beeldschone plaats.

Tips voor Saint-Herblain in de winter

In de winter bezoek je verschillende evenementen in Saint-Herblain. Iedere winter is deze stad de “gastheer van de winter”. Je vindt verschillende shows door de stad die allemaal met elkaar verbonden zijn door een thema. In februari organiseert Saint-Herblain daarnaast ook de festival games. In je SUV van SIXT rijd je in comfort van de ene naar de andere workshop of presentatie gedurende dit evenement. Als het tijd is om op te warmen bezoek je de vele musea en winkelcentra van Nantes.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties