rouen city content
Rouen

Auto huren Rouen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Rouen: makkelijk en snel

De kathedraal in Rouen bezichtigen en genieten van de ruige natuur in Normandië? Een auto huren in Rouen is de ideale manier om dit alles op uw eigen voorwaarden en in uw eigen tempo te doen. Onze autoverhuur Rouen biedt voor iedere wens het geschikte model. Reserveren is bij ons eenvoudig. U kunt er altijd voor kiezen ons callcenter te bellen. Onze medewerkers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en kunnen meteen een auto reserveren. Daarnaast kunt u online reserveren of via de speciaal hiervoor ontwikkelde app. Deze is gratis beschikbaar voor iPhone, Android en Blackberry.

rouen city content
Bekijk meer Bekijk minder
rouen city small

Een auto huren heeft talloze voordelen

Een auto huren draait bij ons om gemak. Als geen ander weten wij dat u van een onbezorgde vakantie wilt genieten en snel en eenvoudig een auto wilt huren. Elke dag voeren de medewerkers van de autoverhuur in Rouen een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Zij kunnen u hierdoor altijd garanderen dat wij de goedkoopste autoverhuur van de stad zijn. En daarmee houden de voordelen van onze goedkope autoverhuur niet op. Want bij ons huurt u alleen wat u nodig heeft. U kiest zelf voor accessoires als een navigatiesysteem, een kinderzitje of een all-risk verzekering. Vanzelfsprekend zijn ook deze scherp geprijsd, want wat uw wensen ook zijn: wij zorgen ervoor dat we de goedkoopste verhuurder in de regio zijn. 

rouen city small2

Verken Rouen en Normandië in alle vrijheid

Een auto huren in Rouen is de ideale manier om deze historische stad te ontdekken. De middeleeuwse stad herbergt vele kerken, musea en de schitterende Jardin des plantes. De kathedraal Notre-Dame de Rouen is een van de mooiste gotische kathedralen van het land. U vindt onze vestigingen nabij de knooppunten in de stad, zoals de stations Rive-Droite en Rive-Gauche. Deze twee autoverhuur stations hebben de monumentale status en zijn op zichzelf al een bezoek waard. Uiteraard is een huurauto ook geschikt om Normandië in te rijden en te genieten van de schitterende rotspartijen aan de kust. Met een huurauto van Sixt heeft u alle vrijheid!

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties