Perpignan-Rivesaltes Luchthaven

Perpignan-Rivesaltes Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Avenue Maurice Bellonte, 66000 Perpignan

GDS-Code: PGF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 22:00

ZA:

08:30 - 19:30

ZO:

08:30 - 22:00

Vakanties:

09:15 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Perpignan-Rivesaltes Luchthaven

Wat maakt de Perpignan luchthaven vestiging zo speciaal?

SIXT is snel te bereiken:

De SIXT vestiging ligt naast de Perpignan luchthaven.

Zeer uitgebreid portfolio: 

We hebben voor elke vakantie de perfecte huurauto.

24 uur open:

Hierdoor kun je je auto terugbrengen wanneer het je past.

Modern voertuig:

Je auto is maar ongeveer drie maanden oud en dus gloednieuw.

Perpignan luchthaven auto huren

Perpignan is dé Franse stad voor liefhebbers van mooie kathedralen, kerken en musea. Graag die gebouwen bezoeken? Gebruik de Perpignan luchthaven auto huren optie van SIXT om op je eigen tempo naar die plekken te rijden. Wij bieden je compacte auto’s, sedans, economy’s, SUV’s, cabrio’s, personen -en bestelbusjes en luxe en sportmodellen aan die je kunt vervolledigen met kinderstoelen, navigatiesystemen en extra bestuurders. Hierdoor kun je met je vrienden naar het Castillet rijden in een personenbus of met je geliefde in een compact naar het Théâtre de l'Archipel gaan voor een voorstelling.

Perpignan luchthaven auto huren

De SIXT locatie op de Perpignan luchthaven

Als je geland bent in Perpignan (PGF) en de autoverhuur mogelijkheid van SIXT wilt gebruiken, dan kan dit zeer gemakkelijk. Zo kun je je auto in een instant boeken, dankzij onze website, telefoon of applicatie, moest je dit nog niet gedaan hebben. Daarna kun je snel je huurauto komen afhalen. Verlaat de luchthaven langs de kant van de Av. Maurice Bellonte en de P1 en dan zul je onze branche direct zien liggen. Je auto inleveren gaat al even vlot. Je moet gewoon je voertuig op de parking parkeren, je sleutels afgeven en dan kun je op een relaxte manier naar je volgende bestemming vertrekken.

Ontdek Perpignan met je huurauto

Nadat je je auto gehuurd hebt met de Perpignan autoverhuur, moet je daar zeker mee langsheen de oogverblindende kerken en kathedralen rijden zoals Église Saint-Jacques en de Cathedrale St-Jean. Daar kun je je laten verwonderen door schitterende glaspartijen en indrukwekkende bouwkunst. Als je nog meer kunst wilt ontdekken, ga dan naar het prachtig Musée d'art Hyacinthe Rigaud en Museum d'Histoire Naturelle. Deze zijn ook uiterst geschikt voor tijdens een familievakantie. Je dag op een culinaire manier afsluiten, kan zeker in de vele authentieke restaurants en bars op het Place de la Loge.