perpignan city content
Perpignan

Auto huren Perpignan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het zuiden van Frankrijk is niet een streek. Het is juist een bonte verzameling van verschillende streken, steden, klimaten, geuren en kleuren. Een stad als Perpignan is niet te vergelijken met bijvoorbeeld Nice of Marseille. Als u Perpignan wilt leren kennen, dan kunt u voor goedkope autoverhuur bij Sixt terecht. Dan kunt u de stad én de streek op uw gemak en wanneer het u uitkomt verkennen.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Perpignan: snel en vertrouwd

Om een auto te huren in Perpignan kunt u bij ons op liefst drie locaties terecht. Bijvoorbeeld op de luchthaven Perpignan Riveslates Aéroport (PGF) waar diverse chartermaatschappijen op vliegen. Uit de prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal u blijken dat de autoverhuur bij ons zeer goedkoop is. Maar bijna belangrijker is onze aanpak: u krijgt nooit een auto mee die ouder is dan zes maanden en u kunt op onze drie locaties in Perpignan kiezen uit alle gangbare modellen. Van een pittige compacte stadsauto om het centrum van de stad mee in te duiken tot aan een degelijke zakenauto waarmee u voor de dag kunt komen. Als u met een groep reist, dan kunt u onze personenbusjes natuurlijk huren. In een stad en streek met 300 dagen zon per jaar ontbreken cabrio's natuurlijk niet in ons aanbod.

perpignan city content
Bekijk meer Bekijk minder
friends bar wine

Auto huren en Perpignan ontdekken

Autoverhuur en Perpignan gaan heel goed samen omdat de stad zo veel verschillende dingen te bieden heeft. De pittige Catalaanse invloeden van het dichtbij gelegen Spanje zijn overduidelijk aanwezig in cultuur, eten en de mensen. In de zomer is Perpignan zonovergoten en dan is er geen groter plezier om met de huurauto de zee of juist de koelte van de bosrijke omgeving op te zoeken. In de winter kunt u een auto huren en naar de wintersportgebieden in de Pyreneeën rijden. Hebt u zin om eens lekker 'op chique' te gaan, dan is het eenvoudig om met uw mobiel een auto bij ons te huren en binnen drie uur staat u in het centrum van Barcelona. Ach, de kunstenaar Salvador Dali riep het al toen hij in 1965 de veelzijdige stad bezocht: "Perpignan is het centrum van de wereld". Een wereld waar u -dankzij autoverhuur in Perpignan- snel en vertrouwd deel van kunt uitmaken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties