Montrouge

Huur een auto in Montrouge

Parijs zelf is al groot, maar in de gemeente Montrouge valt nog veel meer te ontdekken. Deze verkennen doe je dan ook maar op één manier en dat is door een auto te huren in Montrouge bij SIXT. Je kunt de huurauto op verschillende plekken ophalen, waaronder de luchthavens van Parijs, Charles de Gaulle CDG of Parijs-Orly ORY. De omgeving van Montrouge is prachtig en luxe, dus daar hoort ook zo een auto bij. Gelukkig voor jou hebben wij die wel. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder met je keuze. Kies zelf of jij jouw roadtrip start in een SUV of een Compacte auto.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Montrouge

Wij van SIXT zorgen ervoor dat jij veilig de weg op kunt in Montrouge. Om ervoor te zorgen dat je echt met een gerust hart de weg op gaat kun je ervoor kiezen om een dekkingspakket bij te boeken. Zo hoef je je nergens druk over te maken. Het mooie aan een huurauto is dat jij even het gevoel kunt hebben dat deze mooie auto van jou is. De auto’s bij SIXT zijn van topmerken en gemiddeld maar drie maanden oud. Rijd jij straks de stad door in een Cabrio of in een Luxe sportmodel? Beslis zelf hoelang je blijft. Zo bieden we de auto’s aan van eendagshuur tot lange termijn verhuur.
 

SIXT diensten in Montrouge

Handige tips bij bezoek aan Montrouge

Baby- en kinderstoeltjes:

Ook de kinderen gaan veilig mee de hort op in Montrouge. Boek bij ons een baby- en/of kinderstoeltje bij.
 
 

Autoverhuur onder 25 jaar:

Je kunt bij ons in Montrouge al een auto huren onder de leeftijd van 25 jaar. Voor deze bestuurders wordt een toeslag in rekening gebracht.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

Het huren van een auto zonder creditcard is niet mogelijk in Montrouge. Prepaidkaarten worden niet geaccepteerd.
 

Wat te doen in + stad

Een ding is zeker en dat is dat jij een bezoekje aan Parijs tijdens jouw verblijf in Montrouge niet achterwegen mag laten. Pak de auto naar Parijs om alle toeristische trekpleisters te bezoeken. Maak een wandeling langs de Seine, schiet wat foto’s bij de Eiffeltoren, geniet van de schoonheid van de Arc de Triomphe en shop till you drop op de Champs-Élysées.
 

Wat te doen in Montrouge in de winter

Gelukkig heeft Montrouge nog meer dan alleen Parijs te bieden. Huur een auto in Montrouge om alle mooie musea, natuurparken en historie in de omgeving te ontdekken. Rijd de auto naar werelderfgoed Kasteel van Fontainebleau welke voorheen van de Franse koning was. Op zoek naar meer ontspanning? Ga dan naar het Turkse Bad in Bagneux.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties