bmw x3 forest autumn
Mérignac

Auto huren Mérignac – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Goed onderweg vanaf Sixt Autoverhuur in Mérignac!

Wanneer u bij Sixt een huurauto afneemt bent u goed onderweg. Een auto huren in Merignac is een verstandig besluit als u kiest voor zorgeloos reisplezier in tijdelijk vervoer waarmee u snel en comfortabel uw bestemmingen kunt bereiken. En dan zijn daar nog de lage tarieven van onze goedkope autoverhuur. Dat wij echt de goedkoopste zijn maken wij u graag duidelijk met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Hiermee kunt u zich ervan overtuigen dat u op alle fronten de juiste beslissing neemt door bij Sixt een auto te huren in Merignac voor uw welverdiende vakantie of geslaagde zakelijke trip!

bmw x3 forest autumn
Bekijk meer Bekijk minder
business trip

Een beste, en goedkoopste auto huren in Mérignac!

Bij onze autoverhuur in Mérignac zult u vanzelf merken waarom wij met meer dan 4000 vestigingen behoren tot de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Een dergelijke status kan alleen maar bereikt worden als service en dienstverlening van het hoogste niveau zijn. Bij Sixt autoverhuur zit u wat dat betreft helemaal goed. Wij kunnen u de beste auto's leveren tegen de laagste prijs, waarbij u de keuze heeft uit veel verschillende personenauto's, praktische stationwagens, extra luxe uitgeruste zakelijke auto's, SUV's, sportauto's en cabriolets. U kunt online een auto huren in Mérignac via onze website, of gebruikmaken van de handige mobiele app. U kunt ook een auto reserveren via uw reisbureau. En last but not least bent u natuurlijk ook van harte welkom op de autoverhuur vestiging zelf die u vindt op de luchthaven van Bordeaux aan de Rue René Cassin, 33700 Mérignac!

 

girl passenger mirror car

Uw reis wordt pas echt aangenaam door een auto te huren in Mérignac!

Vanaf onze autoverhuur in Mérignac kunt u uw reis pas echt op een aangename wijze voortzetten met een uitstekend onderhouden huurauto waarover u voor een door u te bepalen periode de beschikking krijgt. Omdat onze auto's nooit ouder zijn dan een halfjaar, rijdt u ook nog eens rond in een zeer representatief tijdelijk vervoermiddel. Zo kunt u op een gepaste wijze volgens uw eigen reisschema een bezoek afleggen aan het Château de Bourran, het schitterende oude centrum van Mérignac, of een verkoelende duik nemen in het zwembad van de stad!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties