city sf content people3
Marignane

Auto huren Marignane – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u direct op pad na uw landing op de luchthaven Marseille Provence Airport (MRS)? Dat kan door een auto te huren bij Sixt autoverhuur. Onze autoverhuur in Marignane bevindt zich op 27 kilometer van de havenstad Marseille en is daarmee een ideale uitvalsbasis om deze regio in het zuiden van Frankrijk nader te leren kennen. Huur een auto en bezoek de steden, bergen, stranden en het platteland. Marseille beschikt over vele musea, theaters, restaurants en bars en ligt in het Rhône-gebied, dat bekendstaat om zijn wijngaarden en heerlijke wijnen. U kunt met uw huurauto ook doorrijden naar de Cote d'Azur en de glamoureuze steden Cannes en Nice.

ALLE SIXT LOCATIES

Direct op weg met een auto huren in Marignane

Marignane is als grootste voorstad van Marseille - de oudste en op twee na grootste stad van Frankrijk - een geweldige plek om met een huurauto te bezoeken. Of u nu het Camargue National Park flamingo's wilt observeren, aan de Middellandse Zee van de zon wilt genieten of Saintes-Maries-de-la-Mer wilt bezoeken, waar Vincent van Gogh zijn beroemde vissersboten schilderde. Reserveer tijdig per telefoon (+31(0)23 56 986 56) of online via onze website of mobiele app een nieuwe stads-of sportauto, cabrio, SUV of stationwagen. Dan is de kans het grootst op goedkope autoverhuur in de door u opgegeven periode. Onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's leert overigens dat u bij Sixt autoverhuur in Marignane altijd voordelig uit bent.

city sf content people3
Bekijk meer Bekijk minder
car window rain road

Extra services en handige opties voor een compleet pakket

Marignane bevindt zich niet alleen op de luchthaven, maar is ook aangesloten op het TVG-netwerk. Het is een mooi vertrekpunt voor een trip naar de Saint-Nicolas kerk uit de Renaissancetijd, het Stedelijk Museum in de Rue Covet en het huidige stadhuis kasteel Covet, geënt op het Romeinse Palazzo Farnese. Een auto huren in Marignane-Cedex bij ons autoverhuurstation is eenvoudig en gaat snel. De balie is alle dagen bemand, óók tijdens de feestdagen. Bovendien bieden wij een 24-uurs inleverservice, hebben we een Express-balie en een voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen van uw huurauto. U krijgt er altijd 500 rijkilometers bij, of u nu kiest voor een Peugeot, Opel, Fiat, VW, Mini, Citroën, Mercedes, BMW, Ford, busje of vrachtwagen. Een auto huren in Marignane is compleet door opties als GPS, all-risk verzekering of kinderstoeltje bij te boeken.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties