Entzheim

Auto huren Entzheim – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT autoverhuur is een goede betaalbare auto huren in Entzheim absoluut kinderspel. Wij hanteren eenvoudige regels en voorwaarden waarbij alles er op gericht is om u zo snel mogelijk aan een betrouwbaar tijdelijk huurauto te helpen. Onze jarenlange ervaring, optimale service en snelle klantgerichte dienstverlening hebben geleid tot een wereldwijde dekking met ruim 4000 goed bekendstaande autoverhuur vestigingen. Naast onze geweldige service zijn ook onze prijzen zeer aantrekkelijk. In onze goedkope autoverhuur laten wij u met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's graag kennisnemen van het feit dat wij de allergoedkoopste zijn.

ALLE SIXT LOCATIES

Veilig en goedkoop de weg op vanaf Sixt autoverhuur in Entzheim!

De auto's in onze autoverhuur zijn allemaal perfect onderhouden en bovendien nooit ouder dan 6 maanden. Zo toert u altijd veilig en representatief rond in tijdelijk vervoer dat ook nog eens uitermate betaalbaar is. U kunt een geschikte huurauto bespreken via onze gebruiksvriendelijke website waar u ook onze glasheldere voorwaarden en overige informatie kunt doornemen. Het is ook mogelijk om een auto te huren in Entzheim via onze mobiele app, uw eigen reisbureau, of natuurlijk face to face op onze uitstekend te bereiken locatie bij de luchthaven van Straatsburg, 67960 Entzheim, (GDS code SXB). Daar staan onze gemotiveerde en ervaren medewerkers voor u klaar om ervoor te zorgen dat u kunt afreizen met een huurauto die voldoet aan al uw wensen!

Veilig en goedkoop de weg op vanaf Sixt autoverhuur in Entzheim!
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Altijd de juiste auto huren bij Sixt autoverhuur in Entzheim!

Wij verhuren in Entzheim diverse typen auto's. U kunt bij ons net zo goed terecht voor een comfortabele gezinsauto voor uw vakantie, als voor een zeer luxe model voor meer zakelijke doeleinden. Ook praktische stationwagens en SUV's , maken deel uit van het assortimen. Zo kunt u altijd een auto huren in Entzheim die aansluit bij uw specifieke behoeften. Voor u het weet bent u alweer onderweg om op aantrekkelijke wijze de prachtige omgeving van de Elzas regio te bekijken en te proeven van de rijke geschiedenis van bijvoorbeeld een historische stad als Straatsburg met z'n vele mooie gebouwen, musea en theaters!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties