Champagne-Ardenne

Huur een auto in Champagne-Ardenne

Zin in een ontdekkingstour? Ga dan voor een verblijf in de Champagne-Ardenne. Deze regio van Frankrijk licht dichtbij Luxemburg en België. Het heeft enorm veel te bieden op het gebied van natuur, gastronomie en culturele erfgoeden. Je bereikt de regio door de trein naar Reims te pakken waar je dan gelijk jouw huurauto bij SIXT kunt ophalen. We staan hier voor jouw klaar met een grote vloot aan betaalbare auto’s van de beste kwaliteit. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Cabrio of een SUV waar jij tijdens jouw trip van zal genieten.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Champagne-Ardenne

Huur een auto in Champagne-Ardenne om te kunnen genieten van al het moois wat dit gebied heeft te bieden. Je huurt jouw auto bij SIXT al vanaf eendagshuur, maar je mag hem van ons ook meenemen voor lange termijn verhuur. Je kunt dan kiezen uit een aantal mooie voertuigen, waaronder een Luxe of een Compact model. Zorg ervoor dat jij met een volledig gerust hart de weg op gaat door een dekkingspakket bij te boeken.
 
 

SIXT diensten in Champagne-Ardenne

Handige tips bij bezoek aan Champagne-Ardenne

Autoverhuur onder 25 jaar:

Je kunt ook al onder de 25 jaar een auto huren bij ons in de Champagne-Ardenne. We brengen hiervoor een kleine toeslag in rekening.
 

Baby- en kinderstoeltjes:

De kinderen kunnen ook mee tijdens jouw trip naar Champagne-Ardenne. Boek bij ons een baby- of kinderstoeltje bij.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

Alle krediet- en debetkaarten van internationaal erkende creditcardmaatschappijen worden erkend bij SIXT in Krefeld.

Wat te doen in Champagne-Ardenne

Naast het proeven van ontelbaar verschillende soorten champagnes is er nog veel meer te doen in de Champagne-Ardenne. Huur een auto in de Champagne-Ardenne om te ontdekken wat voor moois deze regio te bieden heeft. Tijdens een lang verblijf is het zelfs de moeite waard om de auto naar Parijs te pakken. Dit is nog geen drie uur rijden.
 

Wat te doen in Champagne-Ardenne in de zomer

Voor zon, zee strand moet je niet naar de Champagne-Ardenne afreizen ’s zomers. De temperaturen zijn hier koel en daarmee perfect voor sightseeing activiteiten. Het OLV basiliek in Épine is een uniek aanzicht tijdens jouw trip die je absoluut niet mag missen. Net als het kasteel Grand Jardin van Joinville.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties