Reims Treinstation

Reims Treinstation AUTOVERHUUR

adres

8 Rue André Pingat, 51100 Reims

GDS-Code: RHE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 12:30

13:30 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

14:00 - 17:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Reims Treinstation

Wat maakt een auto huren in Reims zo speciaal?

24-uurs teruggave:

Bij deze autoverhuur lever jij je auto in wanneer het uitkomt.

Keuze uit een nieuwe vloot:

De auto’s zijn gemiddeld niet ouder dan drie maanden.

Engelstalige klantenservice:

Vriendelijke medewerkers staan jou 24/7 te woord.

Lage prijzen:

In het luxe aanbod vind jij auto’s tegen scherpe prijzen.

Reims treinstation auto huren

Rijd terug in de tijd met een auto van SIXT autoverhuur Reims treinstation. Deze Franse stad is niet alleen bekend vanwege de champagne, maar ook om de lange geschiedenis die deze stad kenmerkt. Ga de verhalen ontdekken met de auto en kies één van de sedans, stationwagens of SUV’s. Boek één van de extra’s om jouw reis nog comfortabeler te maken, zoals een extra bestuurder voor als je zelf even ongestoord van de omgeving wilt genieten of een navigatiesysteem zodat jij geen plek in Reims onbegaan laat.

Reims treinstation auto huren

SIXT vestiging Reims treinstation

Deze SIXT locatie is centraal gelegen bij het treinstation van Reims. Vanuit het station volg je de bordjes ‘Location de voitures’ of je neemt de Clairmarais uitgang. Direct aan de linkerkant vind je het SIXT kantoor. Je kunt je auto in overleg en tegen vergoeding ook buiten openingstijden ophalen. Je kunt je auto ook bij dit kantoor weer inleveren. Buiten openingstijden parkeer je de auto op de SIXT parkeerplaats en bel je de hotline voor het aanvragen van een code. De sleutels doe je in de daarvoor bestemde box aan de linkerkant van de ingang. 

Ontdek Reims met jouw huurauto

Met een rijke geschiedenis vind je in Reims verscheidene gebouwen die tot de UNESCO werelderfgoedlijst behoren. Bezienswaardigheden van deze lijst die je in Reims niet mag missen, zijn onder andere de beroemde kathedraal, het Palais du Tau, de Saint-Remi Basiliek en de Abdij. Sluit een dag vol oude verhalen af met een goed glas champagne in één van de restaurants die Reims rijk is.