Autoverhuur
Anglet
Inklappen
Frankrijk // Anglet
Gegevens wijzigen

Auto huren Anglet – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Biarritz Luchthaven
  7 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  Ma. - Vr.08:00 - 23:00
  Za.08:00 - 20:30
  Zo.09:00 - 22:30
  Feestdag08:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Biarritz Airport

  Sixt Autoverhuur
  7 Esplanade de l'Europe
  64600 Anglet

  Ma. - Vr.08:00 - 23:00
  Za.08:00 - 20:30
  Zo.09:00 - 22:30
  Feestdag08:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Autoverhuur in Anglet, eenvoudig te regelen

Om een auto te huren in de Franse stad Anglet hoeft u niet verder te kijken dan Sixt autoverhuur! Meteen op het vliegveld (BIQ) ten zuiden van de stad staan onze medewerkers al voor u klaar met een ruim aanbod van uitstekende huurauto's. U vindt onze balie vlakbij de uitgang van de aankomsthal. Een auto huren kan verder natuurlijk ter plaatse, maar nog gemakkelijker wordt het wanneer u van tevoren via onze website reserveert. Wij zorgen er daarna voor dat de huurauto klaarstaat zodra u aankomt op het vliegveld van Anglet. U hoeft dan enkel nog maar de sleutels op te halen.

Autoverhuur in Anglet, voor een uniek stukje Frankrijk

Anglet ligt in het Baskische deel van Frankrijk, in het uiterste zuidwesten van het land niet ver van de Spaanse grens. In de stad zelf vindt u maar liefst 7 prachtige kerken. Bent u juist op zoek naar een verblijf aan het strand, dan kunt u een auto huren om naar Biarritz meteen ten westen van Anglet te rijden. Deze plaats heeft ook enkele bijzonder leuke musea. Direct ten oosten van Anglet tenslotte ligt Bayonne, een stad aan de rivier de Adour met een historisch centrum en een citadel. Het mag dus duidelijk zijn dat door een auto te huren in Anglet u meer dan genoeg te zien en te doen heeft!

Uitstekende maar ook goedkope autoverhuur

Wij zijn niet alleen een van de grootste autoverhuurders van Europa, maar ook een van de goedkoopste. Dit bleek onlangs nog uit een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Op het gebied van service kunt u eveneens veel van ons verwachten. Ons personeel is vriendelijk en deskundig, we kennen ruime openingstijden en zaken zoals een navigatiesysteem of een all-risk verzekering kunnen we probleemloos voor u regelen. Tenslotte ook niet onbelangrijk: we hebben alleen maar nieuwe huurauto's van maximaal 6 maanden oud! Door bij Sixt een auto te huren in Anglet, zult u dus met veel gemak en comfort van uw vakantie kunnen genieten.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice