Hurghada El-Gouna

Hurghada El-Gouna AUTOVERHUUR

adres

Abu Tig Marina, 84511 El Gouna

GDS-Code: HRG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

10:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hurghada El-Gouna

Wat maakt autoverhuur Hurghada El Gouna zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk moment van de dag.

Gemiddeld 3 maanden oude huurauto's:

Rijd altijd in de nieuwste technologie.

Klantenservice:

Onze Engelssprekende collega’s helpen je graag op weg.

Betaalbare luxe:

Je rijdt rond in topkwaliteit met huurauto's voor elk budget.

Autoverhuur Hurghada El Gouna

Reis jij binnenkort af naar het zonnige El Gouna in Egypte? Dan is een huurauto bij autoverhuur Hurghada El Gouna de ideale manier om op eigen tempo en gemak de omgeving te ontdekken. SIXT biedt verschillende voertuigcategorieën, zoals SUV’s, sedans, cabrio’s, luxe- en sportmodellen, personenbusjes en meer. Met een ruim aanbod ben je dus verzekerd dat de gekozen voertuigcategorie ook daadwerkelijk beschikbaar is bij aankomst. Stel jouw huurauto geheel samen met boekbare extra’s, zoals een kinderstoeltje, extra dekking, gps of extra bestuurder. Begin jouw reis in El Gouna met SIXT.

Autoverhuur Hurghada El Gouna

SIXT locatie in Hurghada El Gouna

Ontdek het prachtige en zonnige El Gouna met een huurauto van autoverhuur Hurghada El Gouna. Jouw huurauto zal voor je klaarstaan op de Abu Tig Marina parkeerplaats. Één van onze collega’s zal op de parkeerplaats de sleutels en huurovereenkomst overhandigen. De vestiging zal 1 dag van te voren contact met je opnemen om de ontmoetingsplaats en tijdstip te bespreken om het voertuig in te leveren. Het inleveren van het voertuig kan 24 uur per dag.

Ontdek El Gouna met jouw huurauto

Tijdens je bezoek in de moderne badplaats El Gouna kan je natuurlijk genieten van helderblauwe lagunes en witte stranden. Ook kun je ‘s avonds in de woestijn genieten van een Bedouin Diner. Ga duiken of snorkelen door één van de vele koraalriffen in de Rode Zee. Ontdek de stad via een boottocht en vaar langs de kleine eilandjes die El Gouna het Venetië van Egypte maken.