Zirchow

Huur een auto in Zirchow

Om zoveel mogelijk uit uw reis naar Zirchow en omgeving te halen, kun je een auto huren in Zirchow bij SIXT. Of je nu kiest voor een stationwagen of sportauto, met elke auto uit onze grote vloot, zul jij comfortabel onderweg gaan. De Engelssprekende SIXT-medewerkers staan 24/7 voor jouw klaar en je kunt jouw reservering makkelijk vooraf regelen via de website of de app. De SIXT locatie is centraal gelegen, dus eenmaal aangekomen in Zirchow kun jij gemakkelijk en snel jouw reis vervolgen in de auto.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Zirchow

Of je nu een dagje Zirchow wil verkennen of er een week op vakantie bent, voor elke gewenste periode heb jij bij een auto huren in Zirchow keuze uit een diverse vloot. Van een ruim aanbod sedans, tot de beschikbaarheid van SUV’s en coupés, bij SIXT vind jij de auto die voldoet aan jouw wensen. Personaliseer jouw keuze nog meer door het bijboeken van extra’s, bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Ben je van plan flink wat kilometers te maken, voeg dan een extra bestuurder toe, zodat je zelf ook ongestoord van de omgeving kunt genieten in de auto.

SIXT diensten in Zirchow

Handige tips bij bezoek aan Zirchow

Betaal later:

wil je niet direct nu de huurkosten betalen? Kies dan voor de optie later betalen, en betaal pas op bestemming.

Minimumleeftijd om een auto te huren:

de minimumleeftijd voor de bestuurder is 18 jaar, maar per voertuig kan deze leeftijd verschillen. Je wordt hierover geïnformeerd tijdens het boeken.

Vereiste documenten:

zowel de huurder als de bestuurder dienen bij het ophalen van de auto een geldig rijbewijs en een geldige legitimatie te kunnen laten zien.

Wat te doen in Zirchow?

Zirchow is mooi gelegen tussen zee, heuvels en meren. Trek er daarom met de auto op uit om je te laten verrassen door dit landschap. Rijd bijvoorbeeld naar Wolgastsee en ga daar het water op met een bootje. Ga daarna heerlijk uit eten bij Idyll am Wolgastsee, een restaurant met een mooie uitstraling en zeer goed eten. Geniet hier van een heerlijke maaltijd, voordat je weer de auto in stapt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties