Auto huren in Trier

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Trier

*De prijzen zijn berekend op 24.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Trier, beginnend op 31.05.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Trier

Auto huren in Trier: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Trier: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook in Trier kunt u terecht bij autoverhuur SIXT voor een huurauto. Personenauto's, cabrio's, terreinwagens of busjes, in elke categorie is volop keuze. Voorbeelden van automerken bij een auto huren in Trier zijn Ford, BMW, Mercedes of Renault. Of u nu voor zaken of plezier naar Trier komt, er is altijd een geschikte auto voor u in uw favoriete categorie. Natuurlijk zijn er allerlei extra's bij te boeken, zoals airco, navigatie, een kinderzitje of een extra bestuurder. De medewerkers doen hun best om u een zo goed mogelijke service te bieden.
Bereikbaarheid van autoverhuur Trier

Bereikbaarheid van autoverhuur Trier

Sixt autoverhuur bevindt zich aan de westkant van Trier op een half uur rijden van vliegveld Luxemburg (LUX). Hiervandaan is er een regelmatige treinverbinding met Trier. Vanaf het hoofdstation komt u met buslijn 81 vlakbij Sixt autoverhuur. Ook treinstation Trier Zuid is vlakbij. U kunt natuurlijk ook een taxi nemen. Wanneer u van tevoren een huurauto Trier heeft gereserveerd, telefonisch, via de website of met de speciale app op uw smartphone of tablet, kunt u snel wegrijden en Trier en omgeving gaan verkennen!
Goedkoop een auto huren in Trier voor de bezienswaardigheden van de stad

Goedkoop een auto huren in Trier voor de bezienswaardigheden van de stad

Trier heeft een gezellig centrum met een keur aan leuke winkels en gezellige terrassen. In de Europa Halle worden verschillende beurzen georganiseerd. Trier is door de Romeinen gesticht en dat is te zien: de Porta Nigra, de oude zwarte stadspoort, is de bekendste bezienswaardigheid in het centrum en kan ook beklommen worden. Vlakbij liggen de Kaiserthermen, het Romeinse badhuis, en de schitterende Dom is zeker ook een bezoek waard. Met de auto van autoverhuur Trier kunt u vervolgens naar het Romeinse amfitheater rijden dat buiten het centrum ligt en lopen op de plek waar vroeger gladiatoren en wilde dieren vochten. Parkeren kan in het centrum in parkeergarages en op openbare parkeerterreinen. Houdt u er rekening mee dat parkeren in het centrum niet gratis is.
Auto huren Trier voor tochten in de schitterende omgeving

Auto huren Trier voor tochten in de schitterende omgeving

Vanuit Trier zijn er prachtige tochten te maken aan de Moezel langs bossen, velden en wijnranken overal op de heuvels. In de verschillende dorpjes die u met de auto passeert kunt u deze heerlijke Moezelwijn proeven. Een leuk stadje is Cochem met de statige burcht, het knusse historische marktplein en de stoeltjeslift voor een schitterend uitzicht. Het wild- en recreatiepark Klotten is leuk voor de kinderen. Een auto huren bij Sixt zorgt voor een heerlijke tijd in Trier!
Show more

Handige weetjes voor huren in Trier

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Trier?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Trier dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Trier.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Trier?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Trier. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 305 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,6)
Overgave voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Trier

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Trier?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Trier?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Trier?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Trier

Meer weergeven