trier city content
Trier

Auto huren in Trier: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook in Trier kunt u terecht bij autoverhuur SIXT voor een huurauto. Personenauto's, cabrio's, terreinwagens of busjes, in elke categorie is volop keuze. Voorbeelden van automerken bij een auto huren in Trier zijn Ford, BMW, Mercedes of Renault. Of u nu voor zaken of plezier naar Trier komt, er is altijd een geschikte auto voor u in uw favoriete categorie. Natuurlijk zijn er allerlei extra's bij te boeken, zoals airco, navigatie, een kinderzitje of een extra bestuurder. De medewerkers doen hun best om u een zo goed mogelijke service te bieden.

ALLE SIXT LOCATIES

Bereikbaarheid van autoverhuur Trier

Sixt autoverhuur bevindt zich aan de westkant van Trier op een half uur rijden van vliegveld Luxemburg (LUX). Hiervandaan is er een regelmatige treinverbinding met Trier. Vanaf het hoofdstation komt u met buslijn 81 vlakbij Sixt autoverhuur. Ook treinstation Trier Zuid is vlakbij. U kunt natuurlijk ook een taxi nemen. Wanneer u van tevoren een huurauto Trier heeft gereserveerd, telefonisch, via de website of met de speciale app op uw smartphone of tablet, kunt u snel wegrijden en Trier en omgeving gaan verkennen!

trier city content
Bekijk meer Bekijk minder
trier city small

Goedkoop een auto huren in Trier voor de bezienswaardigheden van de stad

Trier heeft een gezellig centrum met een keur aan leuke winkels en gezellige terrassen. In de Europa Halle worden verschillende beurzen georganiseerd. Trier is door de Romeinen gesticht en dat is te zien: de Porta Nigra, de oude zwarte stadspoort, is de bekendste bezienswaardigheid in het centrum en kan ook beklommen worden. Vlakbij liggen de Kaiserthermen, het Romeinse badhuis, en de schitterende Dom is zeker ook een bezoek waard. Met de auto van autoverhuur Trier kunt u vervolgens naar het Romeinse amfitheater rijden dat buiten het centrum ligt en lopen op de plek waar vroeger gladiatoren en wilde dieren vochten. Parkeren kan in het centrum in parkeergarages en op openbare parkeerterreinen. Houdt u er rekening mee dat parkeren in het centrum niet gratis is.

sights city country2

Auto huren Trier voor tochten in de schitterende omgeving

Vanuit Trier zijn er prachtige tochten te maken aan de Moezel langs bossen, velden en wijnranken overal op de heuvels. In de verschillende dorpjes die u met de auto passeert kunt u deze heerlijke Moezelwijn proeven. Een leuk stadje is Cochem met de statige burcht, het knusse historische marktplein en de stoeltjeslift voor een schitterend uitzicht. Het wild- en recreatiepark Klotten is leuk voor de kinderen. Een auto huren bij Sixt zorgt voor een heerlijke tijd in Trier!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties