Stade-Dollern

Stade-Dollern AUTOVERHUUR

adres

Hauptstr. 5, 21739 Stade-Dollern

GDS-Code: ZQD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

ZO:

10:00 - 12:00

Vakanties:

10:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Stade-Dollern zo speciaal?

Gratis annuleren:

Als je later betaalt, wijzig jij jouw boeking kosteloos.

Handige locatie:

Vanuit de vestiging rijd jij eenvoudig naar je bestemming.

24/7 service:

Vriendelijke medewerkers zijn dag en nacht voor jou bereikbaar.

Luxe vloot:

Kies uit nieuwe, comfortabele voertuigen tegen lage prijzen.

Autoverhuur Stade-Dollern

Net buiten het centrum van hanzestad Stade vind je autoverhuur Stade-Dollern. Deze locatie is een ideaal uitgangspunt voor jouw bezoek aan Stade. Zowel in als rondom de stad vind je hier gezellige plekken, waar je met veel plezier in je SUV, sedan of stationwagen rondrijdt. Als je houdt van extra luxe, dan kies jij een premium voertuig of boek je een of meerdere van de boekbare extra’s bij. Kies bijvoorbeeld voor de efficiëntie van een diesel auto, verdeel het rijplezier met een extra bestuurder en bescherm je huur met een passende schadedekking. Met SIXT ga jij met nog meer plezier op reis.

 

 

Autoverhuur Stade-Dollern

SIXT vestiging Stade-Dollern

Je vindt het SIXT kantoor van autoverhuur Stade-Dollern in het tankstation van Shell langs de B73 in Dollern aan Hauptstrasse 5. Dit ligt op slechts 7 kilometer van het centrum van Stade. Vanuit Buxtehude bereik je met de auto de vestiging in 14 kilometer. Kom je met het OV? Het treinstation van Dollern ligt op slechts 700 meter van het kantoor. SIXT biedt een 24/7 inleverservice, zodat jij maximaal van jouw vrijheid kan genieten. Als je de auto buiten openingstijden terugbrengt, kun je de sleutels in de sleutelbox doen. Deze vind je bij het Shell tankstation.

Ontdek Stade met je huurauto

De gezellige hanzestad Stade kent een rijk verleden en dat zie je in het sfeervolle centrum van de stad terug. Proef de geschiedenis tijdens een wandeling langs de St. Cosmaekerk, de St. Wilhadikerk en de Pferdemarkt. De prachtige metropool Hamburg ligt op ruim een uur rijden van Stade en is het zeker waard om voor een dag naar toe te gaan.