bmw x3 forest autumn
Schweinfurt Centraal Station

Schweinfurt Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Hauptbahnhofstr. 11, 97424 Schweinfurt

GDS-Code: ZPW

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 14:00

ZA:

08:00 - 10:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Schweinfurt Centraal Station

Een auto huren op Schweinfurt Centraal Station

Gaat u naar Schweinfurt in Duitsland en hoopt u ter plaatse goedkoop een huurauto te kunnen regelen? Kijk dan zeker eens naar Sixt autoverhuur! U vindt onze aan de oranje kleur te herkennen balie meteen in het hoofdgebouw op Schweinfurt Centraal Station. Verder heeft u de keuze uit een groot aantal uitstekend onderhouden personenwagens, maar ook voor een handig busje zit u bij Sixt goed. Wilt u tenslotte zeker weten dat de auto die u wilt bij aankomst nog beschikbaar is? Reserveer dan van tevoren via onze website of met behulp van onze handige app voor uw tablet of smartphone. Dan hoeft u nadat uw trein aankomt op het station alleen nog maar de sleutels bij ons vriendelijke personeel af te halen.

bmw x3 forest autumn
Bekijk meer Bekijk minder
driving trip navi

Auto huren op Schweinfurt Centraal Station

Dankzij autoverhuur van Sixt bezoekt u probleemloos de vele toeristische bezienswaardigheden die Schweinfurt te bieden heeft. Zo mag u het in de gotische stijl gebouwde stadhuis uit de late middeleeuwen bijvoorbeeld niet missen. De vele eeuwenoude kerktorens en de twee kunstmusea van de gebroeders Otto en Georg Schäfer zijn andere populaire attracties. Verder stelt onze autoverhuur u ook in staat de bosrijke, heuvelachtige omgeving met talloze oude kastelen en dorpjes te verkennen. Bezoekt u de stad tenslotte voor uw werk? Dan is het goed om te weten dat de uitgestrekte bedrijventerreinen ten zuiden van de rivier de Main ook binnen enkele minuten vanaf het station te bereiken zijn.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.3 / 120 Beoordelingen

Christina G.

Unkomplizierte Bestellung im Internet und fantastische Wagenübergabe. Es gab nicht nur ein tolles Upgrade, sondern zugewandte Beratung und Betreuung.

Herr Zenglein macht einen tollen Job, es ist schwierig solche Mitarbeiter zu finden.

Besser geht nicht

 

(Translated by Google)

Uncomplicated online ordering and a fantastic car handover. Not only was there a great upgrade, but also dedicated advice and support.

Mr. Zenglein does a great job, it is difficult to find such employees.

It couldn't be better

Dariusz D.

Really good service, people who work there are competent and friendly.

Uwe S.

Sehr freundliche Mitarbeiterin bei der Übergabe.

Problemloser Ablauf

 

(Translated by Google)

Very friendly employee at the handover.

Problem-free process