Bamberg

Bamberg AUTOVERHUUR

adres

Laubanger 1, 96052 Bamberg

GDS-Code: ZCD

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bamberg

Wat maakt autoverhuur Bamberg zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto geheel wanneer uit jou uitkomt terug.

Ruim aanbod:

Jouw gekozen voertuigcategorie staat gegarandeerd voor je klaar.

Klantenservice:

Boek jij liever jouw huurauto toch in het Engels? Dat kan.

Betaalbare luxe:

SIXT heeft voor jou luxe voertuigen tegen een scherp prijsje.

Autoverhuur Bamberg

Ga jij binnenkort op zakenreis naar Bamberg of bezoek jij deze historische stad voor een welverdiende vakantie? Wat jouw reisdoel ook is, SIXT autoverhuur Bamberg heeft een huurauto voor jou die jouw reis nog aangenamer zal maken. Op onze vestiging boek je gemakkelijk een huurauto van topklasse en heb je de keuze uit diverse voertuigcategorieën. Zo rijd je bijvoorbeeld weg in een SUV, cabrio of personenbusje. Stel jouw huurauto geheel samen met boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, gps systeem of extra dekking. Bezoek de prachtige oude binnenstad van Bamberg met SIXT.

 

Autoverhuur Bamberg

SIXT vestiging in Bamberg

Je vindt onze vestiging gemakkelijk in het midden van de stad, in één van de hoofdstraten. Gemakkelijk te bereiken vanaf het busstation, neem je buslijn 4 of 19 en stap uit bij halte ‘Hallstatter Str.’. Loop vervolgens rechtdoor (je zult aan de rechterkant IMO carwash zien). Sla na ongeveer 200 meter rechts richting Laubanger. Je vindt autoverhuur Bamberg vervolgens aan de linkerkant bij het eerste gebouw. Tijdens het terugbrengen parkeer je de huurauto gemakkelijk op de SIXT-parkeerplaats. Buiten openingstijden kan je de sleutel inleveren in het sleutelkastje. 

Ontdek Bamberg met jouw huurauto

Ontdek de rijke geschiedenis van Bamberg met jouw huurauto. Bezoek bijvoorbeeld het Altes Rathaus, dit gemeentehuis werd in 1417 gebouwd midden op de rivier. Of neem een kijkje bij de Dom van Bamberg. Ontspan in de mooie rozentuin met uitzicht over het St. Michael’s Monestary. Sluit de dag af met een authentiek biertje, bereid door één van ambachtelijke bierbrouwers die de stad kent.