saarbruecken city content
Saarbrücken Oost

Saarbrücken Oost AUTOVERHUUR

adres

Am Holzbrunnen 1a, 66121 Saarbrücken

GDS-Code: SCN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA - ZO:

08:00 - 12:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Saarbrücken Oost

Geniet van de voordelen van een auto huren bij Saarbruggen Luchthaven

De veeleisende reiziger die alle pracht en praal van de stralende stad Saarbruggen wil opsnuiven, kan niet zonder een huurauto van Sixt. Bij onze autoverhuur bij Saarbruggen Luchthaven (SCN) ontvangt u de sleutels van een nieuwe auto of stationwagen, waarmee u een ongelimiteerd aantal kilometers kunt rijden. De hoofdstad van het Saarland is een mooi voorbeeld van een moderne Duitse metropool met een historie vol herinneringen. Rijd over de oude geplaveide wegen uit de tijd van Romeinse Rijk naar het historische kasteel en vervolg uw weg langs bezienswaardigheden als het Saarland Staatstheater, Museum van de Prehistorie en Vroege Geschiedenis, gedenkmonumenten uit de Tweede Wereldoorlog en de St. Johan markt met de gelijknamige fontein.

saarbruecken city content
Bekijk meer Bekijk minder
guy driving stuck traffic

Een nieuwe auto huren in Saarland met vele extra's

De vriendelijke medewerkers bij onze autoverhuur Saarbruggen Luchthaven zijn van maandag tot en vrijdag aanwezig om u van een nieuw model VW, Ford, BMW, Citroën, Mercedes of Skoda te voorzien. Doe via onze website of mobiele app voor smartphone en tablet een prijsvergelijking en kies voor de goedkope autoverhuur van Sixt. U kunt online of telefonisch (+31(0)23 56 986 56) een huurauto reserveren. De luchthaven ligt op slechts iets meer dan 10 kilometer van het centrum van Saarbruggen, een stad die weer aan de snelwegen A1 en A6 gelegen is. U bent dus goed in staat om de regio te leren kennen. Bij diverse auto's is een navigatiesysteem al inbegrepen, maar anders kunt u deze eenvoudig tegen een kleine vergoeding bijboeken. Net als een extra bestuurder verzekering of een kinderzitje.

car window rain road

Snel en voordelig een auto huren bij Saarbruggen Luchthaven

Een auto huren bij Saarbruggen Luchthaven is goedkoop / snel en voordelig vast te leggen. Het maakt niet uit hoe laat u bij het verhuurkantoor van Sixt aan de Balthasar-Goldstein Strasse aankomt. U kunt te allen tijde gebruikmaken van onze 24-uurs ophaal- en inleverservice. Het stelt u in staat om maximaal te genieten van deze historische en cultuurrijke stad met zijn barokke architectuur, waterwegen, schilderachtige steegjes, mooie pleinen en interessante gebouwen.