saarbruecken city content
Saarbrücken

Auto huren in Saarbrücken: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u een huurauto in Saarbrücken nodig heeft, dan kunt u bij SIXT autoverhuur kiezen uit een ruim aanbod van betrouwbare en voordelige huurauto's. U heeft bij ons de keuze uit maar liefst vijf verschillende locaties voor autoverhuur in Saarbrücken. Of u dus met de bus, per trein of met het vliegtuig naar deze stad komt, u kunt bij ons altijd snel en eenvoudig een auto huren in Saarbrücken.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Saarbrücken

Bij alle locaties van Sixt autoverhuur kunt u goedkoop een auto huren in Saarbrücken. U kunt kiezen voor onder meer een personenauto, stationwagen, luxe auto, of sportauto. Veel uitvoeringen zijn als automaat of als diesel verkrijgbaar. Een busje huren voor bijvoorbeeld zeven personen is ook mogelijk. En voor zover dit niet al standaard bij het wagentype van uw keuze inbegrepen zit, kunt u kiezen uit diverse extra's, zoals navigatie, een radio, kinderzitje of babyzitje, en winterbanden of sneeuwkettingen. Een auto huren bij Sixt betekent bovendien de zekerheid van een betrouwbare auto, want gemiddeld zijn al onze voertuigen minder dan zes maanden oud.

saarbruecken city content
Bekijk meer Bekijk minder
saarbruecken city small1

Sixt autoverhuurlocaties in Saarbrücken

Onze vijf verhuurlocaties zijn zo over Saarbrücken verdeeld, dat er altijd wel een autoverhuur dicht bij u in de buurt is. Zo vindt u één van onze locaties op het vliegveld van Saarbrücken (SCN), waar vandaan het ongeveer een half uur naar het centrum van de stad rijden is. Twee andere verhuurlocaties liggen vlakbij de dierentuin, aan de oostkant van de stad. In het centrum vindt u de overige twee locaties, waarvan er één zich direct naast het centraal station (Hauptbahnhof of Hbf) bevindt. Bij welke autoverhuur in Saarbrücken u ook wilt huren, u kunt eenvoudig uw auto voor vertrek al reserveren via onze website, app of telefonische hotline. Wij zorgen er dan voor dat uw auto voor u klaar staat, zodat u met zo min mogelijk oponthoud uw reis kunt vervolgen.

saarbruecken city small

Gezellig en groen Saarbrücken

De gezellige universiteitsstad Saarbrücken is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Saarland. U vindt hier nog mooie barokke bouwwerken uit de achttiende eeuw, zoals het lokale slot en de belangrijke Ludwigskirche. De prachtige natuur in het omringende Saarland leent zich om ontdekt te worden. Met de auto rijdt u bijvoorbeeld naar mooie bocht van de rivier de Saar (de Saarschleife) of kunt u naar de top van de Litermont gaan om een stevige wandeling te maken. Aan de zuidoostelijke kant van de stad beginnen de uitgestrekte Vogezen, en wie vergane industriële glorie wilt zien kan de oude van fabrieken in het nabij gelegen Völklingen bezoeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties