Oberhausen

Oberhausen AUTOVERHUUR

adres

Im Lipperfeld 7, 46047 Oberhausen

GDS-Code: ZOY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:30

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt de SIXT autoverhuur in Oberhausen zo speciaal?

Ruime keuze: 

luxe auto’s, topmerken en nieuwe auto’s huren in Oberhausen .

Flexibel betalen:

de mogelijkheid om kosteloos te annuleren bij latere betaling.

24/7 klantenservice:

altijd een Engels-sprekende medewerker bereikbaar.

Flexibele openingstijden:

je kunt 24 uur per dag de auto terugbrengen.

Oberhausen autoverhuur

Vergeet lange wachtrijen bij de balie van de autoverhuurservice maar laat je ophalen door een medewerker en je huurauto! Een SIXT medewerker zal je opwachten met een naambordje en zo kun je eenvoudig een auto huren inOberhausen. Deze medewerker komt speciaal vanuit een SIXT autoverhuurlocatie in Oberhausen naar je toe, zodat jij geniet van de vrijheid en flexibiliteit om te gaan en staan waar je wil. Je hebt bovendien ruime keuze in huurauto’s: een sedan, bestelbusje of luxe model, het is allemaal mogelijk. Het bijboeken van navigatie, een kinderstoel of bijrijder is eveneens eenvoudig.
 

 

Oberhausen autoverhuur

SIXT vestiging in Oberhausen

Je gaat naar Oberhausen, gelegen in het industriële Ruhrgebied, voor de vele winkelmogelijkheden die het biedt. Het grootste winkelcentrum van Europa ligt er immers! Maar er is zoveel meer, zoals Sea life, Legoland en andere pretparken. Ook de Gasometer is een indrukwekkend tafereel in Oberhausen net als het Rheinlandse industriële museum en de Kaisergarten. Te midden van al deze geweldige bezienswaardigheden, bevindt zich deze SIXT autoverhuur in Oberhausen. Wanneer je helemaal verzadigd bent, kun je eenvoudig in Oberhausen een auto huren.

Ontdek Oberhausen met jouw huurauto

Met jouw SIXT huurauto ontdek je de mooiste architectuur, bijvoorbeeld wanneer je naar het Stage Metronom Theater gaat. Na een dag (of meerdere) winkelen, cultuur snuiven en heerlijk eten in Oberhausen, pak je je huurauto en rijdt je binnen vijftien minuten naar Moviepark Germany. Een geweldig uitje voor de hele familie!