Düsseldorf City Truck Center

Düsseldorf City Truck Center AUTOVERHUUR

adres

Rather Broich 139, 40472 Düsseldorf

GDS-Code: DUS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 19:30

ZA:

07:00 - 15:00

ZO:

08:00 - 12:30

15:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 12:30

15:00 - 18:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Düsseldorf City Truck Center zo speciaal?

Handige locatie: 

Gelegen in het centrum en vlakbij het Worringer Platz station.

Ruim aanbod:

De vestiging heeft bestelbusjes met verschillende groottes.

Klantenservice:

Medewerkers die je graag in het Duits en Engels helpen.

Voordelig:

Vervoer jouw spullen met een bestelbusje dat binnen jouw budget past.

Düsseldorf City Truck Center Autoverhuur

Bezoek jij binnenkort het westen van Duitsland en ben je op zoek naar een bestelbusje? Dan is Düsseldorf City Truck Center Autoverhuur het antwoord. Met verschillende bestelbusjes huur jij zo één die voldoet aan jouw benodigde ruimte eisen. Je kan vooraf online boeken of op de vestiging helpen onze collega’s je graag verder. Het boeken van een bestelbusje kan met extra’s om je huur nog makkelijker te maken. Boek bijvoorbeeld een extra bestuurder, een navigatiesysteem of extra dekking bij. Kortom, jouw bestelbusje bij SIXT zorgt ervoor dat je stressvrij jouw spullen vervoert.

Düsseldorf City Truck Center Autoverhuur

SIXT vestiging in Düsseldorf City Truck Center

Vervoer jouw spullen op gemak met een bestelbusje van Düsseldorf City Truck Center Autoverhuur. De vestiging is gelegen in het centrum van de stad en is met de metro gemakkelijk te bereiken vanaf het centraal station. Ook is de vestiging gemakkelijk met verschillende buslijnen te bereiken en stap jij bij halte Rather Broich of Düsseldorf-Rath Mitte. Ophalen en terugbrengen van de huur kan je op de vestiging doen. Onze collega’s zullen uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Ontdek Düsseldorf met jouw huurauto

Heb je nog wat vrije tijd over? Dan is de stad verkennen zeker de moeite waard. Deze grote stad ligt aan de oevers van de rivier de Rijn. Vanaf Düsseldorf kan je ook andere plekken zoals Keulen, Essen en Dortmund bezoeken. Bezoek de vele historische gebouwen in de binnenstad, Altstadt. Loop rond op de beroemde winkelstraat Königsallee of geniet van verschillende kunstwerken in Kunst Im Tunnel.