muenster city content
Munster-Osnabrück

Auto huren in Munster-Osnabrück: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Over de hele wereld zijn wij uw vertrouwde partner in autoverhuur. Ook in Munster-Osnabrück hebben wij vestigingen waar allerlei soorten auto's kunt huren. Door onze dagelijkse prijsvergelijking voor goedkope prijzen huurt u ook bij de autoverhuur Munster-Osnabrück altijd tegen de scherpste tarieven. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar en onze monteurs controleren ze regelmatig. Hierdoor kunt u altijd zonder problemen rijden en voelt de auto prettig en nieuw aan. Ontdek deze twee schitterende steden en hun afwisselende en natuurlijke omgeving met een huurauto!

ALLE SIXT LOCATIES

Eenvoudig en makkelijk een auto huren

Wie voor vakantie of zaken op reis is, wil zonder problemen en rompslomp een auto huren. Hiervoor bent u bij onze goedkope autoverhuur aan het juiste adres. Onze medewerkers bij de autoverhuur Munster-Osnabrück zijn getraind om u vriendelijk en efficiënt op weg te helpen. Zij spreken goed Engels en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u al weet wat u wil, kunt u van tevoren reserveren. Wij zetten de auto dan vast voor u klaar, al dan niet met het door u gewenste navigatiesysteem. Ook een kinderzitje, een all-risk verzekering en een extra bestuurder behoren tot de mogelijkheden.

muenster city content
Bekijk meer Bekijk minder
osnabrueck city small1

Historie en cultuur in Zuidwest-Duitsland

Een auto huren in Munster-Osnabrück biedt u de gelegenheid om twee schitterende Middeleeuwste steden te ontdekken. Osnabrück is een universiteitsstad waar het rijke verleden overal zijn sporen heeft nagelaten. Het centrum is in de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd, waardoor middeleeuwse panden worden afgewisseld met moderne architectuur. De Markt en het Domhof vormen samen het oude centrum, waar de Dom en het Stadstheater de belangrijkste bezienswaardigheden zijn. Ook Munster is een levendige studentenstad, waar vele kerken het stadsbeeld kleuren. De belangrijkste trekpleister is echter het stadhuis, waar in 1648 de Vrede van Munster werd ondertekend.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties