ludwigshafen city content
Ludwigshafen

Auto huren in Ludwigshafen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wie een huurauto zoekt in Ludwigshafen, is bij SIXT aan het juiste adres. Met SIXT autoverhuur rijdt u snel, gemakkelijk en voordelig, in een auto naar keuze, de Duitse stad tegemoet. Zo wordt een auto huren wel heel gemakkelijk. Voor een geschikte verhuurlocatie, kunt u kijken in het menu hieronder.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Ludwigshafen

Ludwigshafen am Rhein, zoals de stad voluit heet, is een rijke industriële stad in het zuidwesten van Duitsland. Ontstaan uit kleine nederzettingen en inmiddels rijk en beroemd door de chemische industrie én kunst en cultuur. Wanneer u deze stad aan de Rijn bezoekt, is het handig als u snel en gemakkelijk rondtrekken kunt. Misschien bezoekt u de stad voor zaken, misschien voor vakantie, maar in alle gevallen is het handig en voordelig een auto te huren. Met een auto kunt u gaan en staan waar u wilt en zit u niet vast aan wie of wat dan ook.

ludwigshafen city content
Bekijk meer Bekijk minder
ludwigshafen city small

Waar naartoe met een huurauto in Ludwigshafen

Zodra u bij onze autoverhuur in Ludwigshafen wegrijdt, heeft u tal van mogelijkheden. Binnen de stad kunt u bijvoorbeeld naar het bijzondere specialiteitenmuseum Wilhelm-Hack of het veelzijdige winkelcentrum Rhein-Galerie, beiden goed te bereiken met de auto. 's Avonds kunt u terecht in een van de vele bars en clubs die er in het centrum te vinden zijn. Maar u kunt ook de stad uit. In een ruim een uur bent u bijvoorbeeld in Frankfurt am Main, waar ook de internationale luchthaven Frankfurt (FRA) ligt.

ludwigshafen city small1

Goedkoop een auto huren in Ludwigshafen

Dat er veel praktische kanten aan een huurauto in Ludwigshafen zitten, moge duidelijk zijn. Maar wat ook heel fijn is, is dat Sixt die autoverhuur heel voordelig aanbiedt. Bovendien bent u er zeker van de dat gehuurde auto van een uitstekende kwaliteit is. De meeste van onze wagens zijn nog geen half jaar oud, en veel daarvan zijn ook nog eens uitgerust met gratis navigatie en bluetoothsysteem. U maakt zelf een keuze wat betreft voertuigcategorie, zodat u weet wat u te wachten staat. Het maken van een reservering om een auto te huren kan heel gemakkelijk via de website, maar is daarnaast ook mogelijk via uw smartphone. Met Flexitarif kunt u uw reservering altijd ongedaan maken of omboeken. Wij zien u graag tegemoet in Ludwigshafen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties