Ludwigsburg

Ludwigsburg auto huren

Trek eropuit in en rondom Ludwigsburg tegen een lage prijs met een auto van SIXT bij autoverhuur Ludwigsburg. Bij de grootste autoverhuurder van Duitsland vind je een verscheidenheid aan nieuwe auto’s, waaronder sedans, SUV’s, of rijd weg in één van onze cabrio’s. Ga extra comfortabel op weg in één van onze topmerken, zoals AUDI of BMW. Eenmaal aangekomen in Ludwigsburg kun jij jouw reis snel voortzetten, want door de centrale ligging van deze SIXT locatie vlakbij het station, heb jij ons zo gevonden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Ludwigsburg

De SIXT locatie in Ludwigsburg heeft een ruim aanbod aan voertuigen, waardoor er ook voor jou een passende auto bij zit. Ga voor een sedan, sedan premium, SUV of cabrio.Huur een auto in Ludwigsburg en kies daarbij uit de extra opties, zoals een navigatiesysteem, een winteruitrusting, tankservice of maak je reis nog comfortabeler met de comfort features. Of je nu een dagtocht gaat maken of voor er voor langere tijd met de auto op uit trekt, bij SIXT huur jij jouw favoriete auto voor een dag, of voor een lange periode. 

SIXT diensten in Ludwigsburg

Handige tips bij bezoek aan Ludwigsburg

Vereiste documenten:

om een voertuig te kunnen huren, moet bij de overdracht door de huurder en bestuurder een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs overhandigd worden.

Betalen met credit- of debitkaart:

de kosten worden betaald met een credit- of debitcard op naam van de huurder. Er zijn geen bijkomende kosten voor het betalen met creditcard.

Minimum leeftijd voor een auto huren:

bij deze SIXT locatie dien je minimaal 18 jaar te zijn om een auto te kunnen huren. De luxere voertuigen worden alleen verhuurd aan personen van 25 jaar en ouder.

Wat te doen in Ludwigsburg

Ludwigsburg laat zich kenmerken door de aanwezigheid van prachtige landhuizen en kastelen. Huur een auto in Ludwigsburg en ervaar alle vrijheid om deze pracht en praal met eigen ogen te aanschouwen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Residenzschloss Ludwigsberg, Blühendesbarock, Schloss Favorite of rijd door naar het Seeschloss Monrepos en voel de geschiedenis en verhalen van Ludwigsburg.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties