Karlsruhe

Auto huren in Karlsruhe: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u Karlsruhe bezoekt en daar tijdelijk de beschikking over een betrouwbare representatieve auto wilt hebben, dan zijn wij de aangewezen partij voor u. Wij hebben een zeer goede reputatie en het is niet voor niets dat wij wereldwijd ruim 4000 vestigingen hebben waar dagelijks veel reizigers succesvol een huurauto van ons huren. Ook in Karlsruhe staan de medewerkers van onze autoverhuur in Karlsruhe dagelijks voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze voor passend tijdelijk vervoer.

ALLE SIXT LOCATIES

Een uitstekende auto huren bij de autoverhuur van Sixt in Karlsruhe

U kunt bij ons al heel eenvoudig een auto voor één of meerdere dagen zoeken via onze gebruiksvriendelijke website. Ook telefonisch zijn wij goed bereikbaar op nummer 023-5698656. Het is tevens mogelijk om met onze speciale app voor uw iPhone of Blackberry onderweg of vanuit uw eigen luie stoel een auto te reserveren. Een auto die u reserveert via onze goedkope autoverhuur verkeert altijd technisch en optisch in optimale staat. Desgewenst kunnen wij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken zodat u zeker weet dat u bij ons aan het juiste adres bent! Vervolgens rijdt u zo Karlsruhe in, de geboorteplaats van onder meer Carl Benz, de grondlegger van Mercedes Benz. U kunt een auto huren in Karlsruhe op 3 locaties in de stad; Karlsruhe centrum, bij het Centraal station en bij Karlsruhe Knielingen. U kunt hier een keuze maken uit ons gevarieerde wagenpark met handige kleine stadsauto's comfortabele gezinswagens en luxe auto's uit het hogere segment.

Bekijk meer Bekijk minder
karlsruhe city small3

Verbazingwekkend snel en eenvoudig een auto huren in Karlsruhe

U zult versteld staan van de vlotte dienstverlening bij onze autoverhuur in Karlsruhe. Voor u het weet bent u al weer onderweg om de fantastische stad te gaan verkennen, of om uw zakenrelaties te bezoeken. Karlsruhe kent veel leuke horecagelegenheden en een aantal aansprekende musea waarvan de Staatliche Kunsthalle Karlsruhe één van de belangrijkste is. Verder zijn er aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals Slot Karlsruhe, het Ständehaus en veel andere mooie gebouwen die uw bezoek met één van onze auto's zeker de moeite waard maken!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties