Hannover

Huur een auto in Hannover

Wie Hannover wil ontdekken doet dat het liefst per auto. Een huurauto van SIXT maakt het allemaal heel toegankelijk en makkelijk. Je kunt op diverse plaatsen in de stad Hannover een auto huren. Het eenvoudigst haal je de huurauto bij het vliegveld van Hannover, maar er zijn ook locaties bij treinstations in het noorden en het zuiden van de stad. Een gezinsauto is net zo aantrekkelijk als een cabriolet. Dat hangt helemaal van het aantal reizigers af, maar voor de stad maakt het niet uit. Hannover is leuk voor zowel verliefde stellen, zakenreizigers als hele gezinnen. Huur een auto uit onze vloot en SIXT past zich daar soepel op aan. Veel plezier alvast.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Hannover

Een huurauto van SIXT is er in diverse categorieën en huurperiodes. Denk bijvoorbeeld aan een leuke cabriolet voor het weekend of een gezinssedan voor een hele vakantieweek. Bovendien zijn er altijd mooie extra te boeken, zoals navigatie, extra kofferruimte of kinderstoelen. De haal- en brengtijden zijn altijd zeer flexibel en gelden voor iedere locatie in de stad. Alles om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Boek dus vandaag nog een huurauto bij SIXT, dan is je reis naar Hannover al begonnen.
 

SIXT diensten in Hannover

Handige tips bij een bezoek aan Hannover

One-way huur in Hannover:

Huur een auto in Hannover bij een SIXT vestiging en breng je auto terug bij een andere vestiging. Geen probleem.

Autoverhuur zonder creditcard in Hannover:

De debit card eigenaar kan een auto huren als er voldoende geld op de rekening staat en er aan de aanvullende voorwaarden wordt voldaan.

Autoverhuur onder 25 jaar in Hannover:

Een auto te huren in Duitsland kan vanaf 18 jaar oud, mits je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Wat te doen in Hannover?

De Duitse stad Hannover kent ongelofelijk veel musea en galleries. Denk bijvoorbeeld aan het Sprengler-Museum of het Wilhelm Busch Museum. Ook een bezoek aan het Anzeiger-Hochhaus van Fritz Höger, de oudste Duitse wolkenkrabber. Maar een absolute hotspot van de stad Hannover is de Herrenhäuser Gärten, een van de best bewaard gebleven baroktuinen van Europa. En goed bereikbaar met de auto.

Tips voor Hannover in de zomer

Natuurlijke kunnen de prachtige straten van de binnenstad van Hannover in de zomer niet ontbreken. De stad kent eindeloos veel mooie bezienswaardigheden en veel pleinen om even rustig op adem te komen. En een bezoek aan een van de vele jaarbeurzen is leuk voor het hele gezin. Wie de Hannover Messe heeft bezocht weet waar we het over hebben. Een zomer in Hannover, daar heb je het nog lang over.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties