Hanau

Hanau AUTOVERHUUR

adres

Dörnigheimer Str. 9-12, 63452 Hanau

GDS-Code: ZNF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 13:00

ZO:

09:00 - 12:00

Vakanties:

09:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Waarom is de Hanau autoverhuur zo speciaal

Handige locatie:

Wij liggen net naast de belangrijkste snelwegen van Hanau.

Op elk moment terugbrengen:

Je huurvoertuigen inleveren bij SIXT kan 24 op 7.

 

Steeds je droomauto:

In ons uitgebreid aanbod vind je steeds de perfecte auto.

De meest moderne voertuigen:

Onze auto’s zijn maar maximaal drie maanden oud.

Hanau auto huren

Hanau is dé Duitse stad waar cultuur en geschiedenis perfect samenkomen. Zo kun je er met geschiedenisliefhebbers in een personenbus de sites van de Tweede Wereldoorlog gaan verkennen en met je lief de smalle straten doorkruisen op zoek naar de verhalen van de gebroeders Grimm. Wil je die prachtige sites gemakkelijk kunnen bereiken? Gebruik dan de Hanau auto huren optie van SIXT. Wij hebben namelijk economy auto’s, sedans, bestelbusjes, cabrio’s, SUV’s en luxe & sportmodellen. Om je vakantie vlotter te laten verlopen kun je een navigatiesysteem, kinderstoelen en extra bestuurder toevoegen.

Hanau auto huren

SIXT vestiging op Hanau

Je moet niet alleen de ‘Hanau auto huren’ optie van SIXT gebruiken omwille van ons ruim portfolio en kwaliteitsvolle service, maar ook omwille van onze goede locatie. Wij liggen net naast de afrit 54  waardoor je al snel bij ons ben en al even vlug in je SIXT auto op vakantie vertrekt. Nog geen auto gehuurd voordat je naar Hanau vertrekt? Geen probleem! Dankzij onze applicatie, website of telefoon bestel je zelfs onderweg zeer eenvoudig een huurauto. Je voertuig terugbrengen verloopt ook gemakkelijk want je moet gewoon je auto op onze parking zetten en de sleutels aan onze medewerkers geven.

Ontdek Hanau in je huurauto

Een SIXT autoverhuur voertuig is de perfecte vakantieauto, want daarmee kun je snel naar het prachtige Das Karussell von Wilhelmsbad en Wallonisch-Niederländische Kirche rijden. Met je familie op vakantie? Rij dan zeker naar het Wildpark Alte Fasanerie Klein-Auheim en het Hessisches Puppen- und Spielzeugmuseum. Meer te vinden voor cultuur? Stop dan aan het Amphitheater Hanau en Volksbühne Hanau.