Frankfort/Main Centraal Station

Frankfort/Main Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Im Hauptbahnhof/Mietwagenzentr, 60329 Frankfurt am Main

GDS-Code: FRA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 21:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:00

Vakanties:

08:00 - 16:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

WWat maakt de Frankfort Centraal Station autoverhuur speciaal

SIXT biedt een ruim aanbod aan:

Met SIXT vind je ongetwijfeld je droomhuurauto.

Voor ieder wat wils:

Van sedan’s tot SUV’s, we hebben het ongetwijfeld voor je.

24 uur geopend:

Zo kun je de SIXT huurauto terugbrengen wanneer je wenst.

Gemakkelijk bereikbaar:

Onze vestiging ligt net naast het centraal station.

Frankfurt/Main Centraal Station auto huren

Met de auto naar de Main Tower of naar de Stationswijk van Frankfort Main gaan? Opteer dan voor Frankfurt am Main Centraal Station auto huren mogelijkheid van SIXT. Wil je met een groep vrienden de hippe bars en restaurants verkennen in een personenbus of met je familie naar het Natuurhistorische museum Frankfurt Senckenberg rijden in een SUV? Dan kan dit dankzij SIXT, want je vindt die wagens in ons aanbod, net zoals bestelbusje, cabrio, sportmodellen, luxeauto’s en compact. Je kunt je voertuig volledig maken door het toevoegen van een extra bestuurder, navigatiesysteem en kinderstoelen.

Frankfurt/Main Centraal Station auto huren

SIXT vestiging op Frankfort Centraal Station

Doe je een beroep op de autoverhuur aan het Frankfurt am Main Centraal Station? Dan ben je er zeker van dat je de stad gemakkelijk en snel kunt verkennen want de SIXT vestiging ligt in het station. Als je toegekomen bent, moet je in de richting van Frankfurt Hauptbahnhof stappen want wij bevinden ons daarnaast. Hoewel je snel bij ons bent, heb je nog tijd genoeg om je huurauto te kunnen huren door onze website of applicatie te gebruiken. Na de Frankfort/Main Centraal Station autoverhuur je voertuig terug brengen? Parkeer je auto dan op onze parking en geef je sleutels af aan onze medewerkers.

Ontdek Frankfort met jouw huurauto

Frankfort is de perfecte plaats voor geschiedenisliefhebbers, want je kunt daar naar de Römerberg, het Hauptwache en het Altstadt rijden, die je herinneren aan de Tweede Wereldoorlog. Wil je de moderne kant opgaan? Dan mogen de Main Tower, Museum für Moderne Kunst en de Commerzbank Tower niet ontbreken. Uitgaan tot in de vroege uurtjes? Het kan in het hippe en swingend eAlt-Sachsenhausen.