Hameln

Hameln AUTOVERHUUR

adres

Kluetstr. 78A, 31787 Hameln

GDS-Code: ZEZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Hameln

Waarom is de Hameln autoverhuur zo speciaal?

Vind je perfecte auto:

Elke vakantie is uniek en zo is elk voertuig bij SIXT.

Zeer handige locatie:

SIXT ligt op enkele minuten van de bekende snelwegen.

24-uurs teruggave:

Breng je voertuig terug wanneer het het beste voor je past.

Alle moderne snufjes:

Onze auto’s zijn ongeveer drie maanden oud en ultramodern.

Hameln auto huren

Wist je dat Hameln niet alleen bekend staat omwille van de Rattenvanger van Hameln, maar ook voor de St. Bonifatius kerk en het Klutturm – Georgenturm. Daarom is de stad de moeite om te ontdekken en hoe kan dit anders dan in een SIXT auto. Dankzij onze voertuigen uit klasse zoals luxe & sportmodellen, SUV, personenbus, sedan, cabrio, bestelbus, compact en economy kun je met je familie in een SUV naar het Hameln Marketing und Tourismus GmbH rijden of met een grote groep vrienden het Museum Hameln bezoeken. Boek ook zeker ons GPS-systeem en andere extra’s zoals kinderstoelen en extra bestuurder.

Hameln auto huren

SIXT vestiging in Hameln

Je auto ophalen bij Hameln autoverhuur? Dat is gemakkelijk want onze vestiging ligt naast de Pyrmonter Str. die het centrum verbindt met de verschillende wijken. Verlaat de weg aan de Klütstraße en je bent bij ons. Zo kun je vlug aan je vakantie beginnen. Breng je je auto terug? Parkeer die op onze parking, geef je sleutels af en dankzij de Pyrmonter Str rijd je snel naar je volgende bestemming.

Ontdek Hameln in je huurauto

De Hameln auto huren optie gebruikt? Dan moet je absoluut eens een rit maken doorheen de smalle straatjes in het centrum want dan kun je stoppen aan het kunstzinnig Glassblowing museum Hamelin, de prachtige Munsterkerk Sint-Bonifatius en het befaamde Pied Piper Statue. Ook buiten het centrum heeft Hameln veel te bieden zoals de concertzaal Rattenfänger-Halle en galerij Meyer Entsorgungs GmbH.